magdus92
Fanka BB :)
On pracuje w transporcie, a wiec troche to inaczej wyglada... I to nie moje hormony tylko on czasem sie zachowuje jak bezradne dziecko. Wkurzylam sie, nawyzywalam, a on ze ja sie za bardzo wszystkim przejmuje. No *****... Jak mam sie nie przejmowac jak to ja bede rodzic, bedzie bolec i bede sama
A do dupy z takimi chlopami, wywalic ich wszystkich do smietnika.
Mama ma reke szyta, tzn jak sie dalo tak zaszyli bo jak pies zakleszczyl zebiska to wlasciciel musial go odrywac od mamy... No masakra jest po prostu.
CO do wagi to ja sie nie przejmuje, smiac mi sie tylko chce jak piszecie, ze tragedia, ze przy 160cm 70 kg :-) Ja przy 163 mam 93 kg a pewnie do rozwiazania bedzie jeszcze wiecej. Mam to w dupie, po ciazy planuje schudnac ze 30kg. A wiec prosze nie panikowac, pozniej bedziemy skakac na rowerki, orbitreki itp itd i bedziemy szczypiorki.
Humor fatalny mam
A do dupy z takimi chlopami, wywalic ich wszystkich do smietnika. Mama ma reke szyta, tzn jak sie dalo tak zaszyli bo jak pies zakleszczyl zebiska to wlasciciel musial go odrywac od mamy... No masakra jest po prostu.
CO do wagi to ja sie nie przejmuje, smiac mi sie tylko chce jak piszecie, ze tragedia, ze przy 160cm 70 kg :-) Ja przy 163 mam 93 kg a pewnie do rozwiazania bedzie jeszcze wiecej. Mam to w dupie, po ciazy planuje schudnac ze 30kg. A wiec prosze nie panikowac, pozniej bedziemy skakac na rowerki, orbitreki itp itd i bedziemy szczypiorki.
Humor fatalny mam