reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Odtoksycznialam go wg tombaka. Wyślę ci linka. Ale Józio prRz ponad 3 lata był na a&e z atakami co tydzien czy dwa, wiec sterydów i ventolinu dostawał z potężnych ilościach, ale u niego astma była ścisłe związana z pokarmowa. Alergen w jelicie-jelito sie stawiało- atak astmy-flegma podczas snu do uszu-chore ucho. Stały zestaw. Zaczęłam go odtoksyczniac jak miał 5lat i wtedy nastąpił przełom.
Od prawie 3lat inhalatory sa w użyciu tak rAdko, ze muszę sobie przypominać gdzie je mam i często juz po dacie ważności.

reklama
Nie dawaj Akuku. Daj dziś, jutro i kolejne 3 dawki a nie dni i podawaj co 4-5h niebieski ale za kaDym razem zmniejszając dawkę o jedno psiknięcie.

Może zapytaj go, czy ktoś go czymś poczęstował, może zjadł coś nowego, i sprawdź pyłki, może rzeczywiscie coś pyli, albo ktoś trawę kosił, jeśli jest uczulony. A jak dziura przy przeponie, zrobiła mu sie? Tłoczy tak cały czas powietrze?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki.
Melduje sie ze szpitala. Juz mam dość. Koszmar jakiś. Przyszłam na 15 na ściągnięcie szwu. Niestety po pol godzinnym masakrycznym grzebaniu nie udalo im sie go wyciągnąć ( bo jest wysoko). Podali mi gaz na znieczulenie ale on g.... daje. Tak wiec czekam epidural teraz i na sale operacyjna bo inaczej nie dadza rady. Na dodatek malemu tętno skakalo. A teraz po tym wszystkim mam juz skurcze tak do 60 -70 % i szyjka ciagnie i boli. Nie wiem jak sie skonczy ten dzisiejszy dzień wiec :( Trzymajcie kciuki plisss. A mialo byc tak szybko i pieknie.

Little!! Kurna wiedziałam!trzymaj sie kochana, ale dziś raczej urodzisz. Coś tak czuje, bo takim molestowaniu szyjki.

Sercem z tobą jestem!!!

PsiochA jeszcze ogolona wyobraź sobie haha.
Ale moczę sie dla zasady.
Wiecie.... Myjcie sie dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny ;) wiec leze i niech odpada ze mnie naskórek haha

reklama
Do góry