reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
little.me. Kciuki z calych sił. urde patafiany jedne dlaczego zawsze z wszystkim ma byc pod gorke??

akuku ja nie mam zadnej takiej blachy zeby moc upiec biszkopt. ale kupie, zostanie na zas, mam gdzie trzymac.

Amor - a ty masz ta maternity card? Tu wystarczy ze pojdziesz do lekarza a on da Ci recepte na co tam bedziesz potrzebowala ( i z ta karta masz leki za darmo, podczas ciazy i rok po porodzie). Ja w poprzedniej ciąży miałam fibregel, Takie saszetki proszek rozmuszczalo sie w wodzie. nawet ok.
teraz w lidlu kupuje bułki proteinowe z siemiem lnianym i działąja na mnie perfecto.

Anney a ty to bedziesz wypucowana ze hohoho!!!!

O! Szefowa od depilacji przyszła! Jak na zawołanie [emoji7][emoji7][emoji16]
Proszę
Zuzzi nie krzyczeć! Chaszczy nie ma [emoji16][emoji16]

Anney a po co dawac codziennie przez kilka dni skoro pomoglo jednorazowo?
Nikt go niczym nie czestowal.. hm on uczulony na orzechy z jedzenia.. a na trawe to Viki jest uczulony wiec moze i Alex ale noc na skorze nie wychodzi ttlko ataki ma..

Luttle me ojejku. Ciekawe czy wyjma szew wkoncu ! Oby !
Trzymam kciuki za was !

reklama
Enek wrocil. Zmeczony bardzo ale szczesliwy ze w domu. Dziadki poszli z wnuczkami na plaze to moglismy sie porzadnie przywitac...
Teraz pomimo ze zmeczony pracuje biedak.

Lilija ja od kiedy wypralam ubranka, jakies dwa tyg temu to od tego czasu sa juz poukladane w komodzie czy szafie. Niczym nie przykryte, przeciez w komodzie sa, co im sie moze stac...

Akuku biedny. Ale dobrze ze przeszlo.

Little me kciuki zacisniete. Jestesmy z toba wirtualnie

Do góry