Hej dziewczyny!
Mialam nadzieje ze juz ktoras urodzila a tu nic. ;-)
Akuku- 100 lat dla Alexa!!! No i dla mamusi gratulacje!!! :-) Astma- cholerstwo jedne, jestescie tacy dzielni!
little.me- dobrze ze juz po wszystkim, teraz mozesz spokojnie czekac na dzidzie.
cinamona- moja Maja ur. 18 lutego, wiec prawie rowiesniczki
Sann- super ze juz niedlugo bedziecie razem!!! I cale szczescie ze pojechaliscie tak szybko do szpitala. Kciukasy!
Ja po wizycie u poloznej, glowka malutkiej (okraglutka- ałć... ) usadowiona do porodu, waga szacunkowa 3500g, wszystko ok, moge juz rodzic. Tylko czekac na godzine w.
Kurcze widze ze juz atmosfera napieta, kazda chcialaby miec to juz za soba, ja tez... Wy chociaz macie jakies oznaki: skurcze, napinanie brzucha a u mnie nic ostatnio, spokoj i cisza... moze przed burza

Ale dziewczyny, szybko zleci i Akuku dobrze pisze, jeszcze zatesknimy za ciazami

Pamietacie pierwszy post tego forum od luska z pytaniem czy jest juz ktos na sierpien? Nie chcialabym sie cofnac do tamtego czasu...
Mam do Was jeszcze pytanie, bo piszecie o moczu i wodach, a czy ktoras z Was ma uplawy z takiego gestszego bialawego, lekko zoltego sluzu? Ja takie mam, nie non stop ale najbardziej z rana i boje sie czy to nie jakas infekcja? Polozna powiedziala ze to ok, ale ona na wszystko mowi ok, super, perfekt...