reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Tutaj tez nie robia standardowo usg bioderek...

Ja mam juz od dawna zoltawy sluz. Kiedys mowilam o tym gin sprawdzil i mowil ze ok. Nic nie swedzi wiec musi byc ok. Jak mialam infekcje to sluz nie byl zolty a swedzialo jak cholera i wiedzialam od razu ze cos nie tak.

Little! A tak trzymałam kciuki [emoji3][emoji3] najwyżej wszystkie 3razem z love będziemy rodzic hurtowo [emoji7][emoji7]

Idź wciągnąć jad męża, trochę przyjemności chociaZ (btw. Nie boli cię wszystko w środku? Od targania tej szyjki?) i baw sie dobrze.
Ja czekam na przesyłkę od naszej kochanej akuku! I tez dziś będę sprzątać [emoji16]

Boli boli i troche plamie. Opracujemy metodę jakąś :D
U mnie tam chyba jesien średniowiecza po tych wczorajszych przygodach.
Moj m za to nerwowy dzis cały - ciagle mysli ze juz rodze.

Akuku, niebywałe! Naprawdę trudne do uwierzenia! Wiem, że polscy lekarze to jedni z najlepszych lekarzy na świecie, ale nie sądziłam że w uk taka ciemnota i olewka!

Miałam was pytać, puszczacie maluchom muzykę jakąś konkretną ? Pamiętam, ze jak chodziłam w ciąży z Martą to miałam zajawkę na jedną piosenkę non stop jej słuchałam i naprawdę jak się urodziła i nie umiałam jej uspokoić to wystarczyło puścić tą piosenkę i było ok :) teraz jakoś nie wiem co wybrać, słucham różności a nic konkretnego. Ale Szymek chyba lubi muzykę a już najbardziej jak mama śpiewa bo bardzo ożywiony wtedy jest :) gorzej jak to oznacza że mam skończyć bo już nie da się słuchać :D

Boli boli i troche plamie. Opracujemy metodę jakąś :D
U mnie tam chyba jesien średniowiecza po tych wczorajszych przygodach.
Moj m za to nerwowy dzis cały - ciagle mysli ze juz rodze.

Hahahah.
Niech zacznie od masażu KROCZA olejkiem z wiesiołka ;) znieczuli cię w moment ;) bo przyjemne z pożytecznym i happy ending hahahahaha

reklama
Ooooooh! Kochana.
Mu do loli gadamy, bawimy sie w dotykanie jej nóżki, muzykę włączamy, jest bardzo i aktywna i widać E to lubi, bo odpowiada dotykiem/kopniakiem.

Do góry