Lidia co mi po doswiadczeniu jak kazdy porod inny i inaczej sie zaczynal inaczej konczyl..nie ma na co sie nastawiac hahaha
Anney o i paczka jest

super. Jakby nie przyszla to bym raban zrobila na poczcie! Dobra herbata ? Ja sobie kupie dopiero jak moja mama przyjedzie haha.
Buniq haha bo szkodzi to co my robimy ale juz swoich szkod nie widza hehe
Pupui zakupy poprawily humor ?
Dobrze ze powiedzialas m co myslisz

Co do kosciola wierzacych itd. Mam to samo zdanie
Anney jak mi cos strzyknelo to wody pekly hehe.. wiec kciuki trzymam..aby herbata pomogla.
Usiulka ja kupilam j mnie na zadupiu..rasberry leaf tea..ale Anney w londynie nie znalazla;/ dla tego jej wyslalam..
Anney ja nie kupilam w polski sklepiej tylko tutejszym ze zdrowa zywnoscia ,)
Pupui moj ojciec byl alkoholikiem i nie lubie jak m pije nawet na imprezach.. choc nie zabraniam..na szczescie na codzien nie pije wcale.. nawet w eekendy

tylko do obiadu pol lamki wina wytrawnego.
Blerka kurcze no ciekawe czy sie cos u Ciebie rozwinie.. mnie od rana dzis skurcze mecza co kilka minut...mimo ze nic prawie nie robie wiec ehh.. ale tez czekam jeszcze na kedna szafe haha i az moja mama przyleci haha.
Lidia ja nie probowalam z olejem rycynowym ale podobno dziala haha choc ja bym pewnie nie ryzykowala. Jeszcze wiesiolek mozna brac

Javtez bez nalogowa
Blerka u mnie nie bylo wiekszych zmian w zachowaniu dziecka przed porodem.. ale dzis moja mala mniej ruchliwa i te skurcze i sobie wkrecam ze prwnie mala odpoczywa przed haha.
Usiulka oby m mknela depresja szybciutko.
Moja mala dzis tylko wlasnie tak delikatnie ..a wczoraj szalala..wiec moze vos jest na rzeczy ?
Beata haha milego golenia
Amor ja mam 3 synow.. teraz 4 bedzie corka...i tak samo boje sie pprodu.. mam mysli ze nie moze sbyc tak pieknie i az mnie paralizuje ze mogloby sie cos stac..