reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Uff wrocilam z walk i chyba 1:0 dla mnie:-D zaraz sprawdzę w lustrze to ocenie

Panikara oj hormony. .

Amor bo bez nas żyć się nie da:-D widzę że ty tak o chlopcu marzylas jak Akuku o dziewczynce:-)

reklama
Lidia co mi po doswiadczeniu jak kazdy porod inny i inaczej sie zaczynal inaczej konczyl..nie ma na co sie nastawiac hahaha

Anney o i paczka jest ;) super. Jakby nie przyszla to bym raban zrobila na poczcie! Dobra herbata ? Ja sobie kupie dopiero jak moja mama przyjedzie haha.

Buniq haha bo szkodzi to co my robimy ale juz swoich szkod nie widza hehe

Pupui zakupy poprawily humor ?
Dobrze ze powiedzialas m co myslisz ;)
Co do kosciola wierzacych itd. Mam to samo zdanie;)

Anney jak mi cos strzyknelo to wody pekly hehe.. wiec kciuki trzymam..aby herbata pomogla.

Usiulka ja kupilam j mnie na zadupiu..rasberry leaf tea..ale Anney w londynie nie znalazla;/ dla tego jej wyslalam..

Anney ja nie kupilam w polski sklepiej tylko tutejszym ze zdrowa zywnoscia ,)

Pupui moj ojciec byl alkoholikiem i nie lubie jak m pije nawet na imprezach.. choc nie zabraniam..na szczescie na codzien nie pije wcale.. nawet w eekendy ;) tylko do obiadu pol lamki wina wytrawnego.

Blerka kurcze no ciekawe czy sie cos u Ciebie rozwinie.. mnie od rana dzis skurcze mecza co kilka minut...mimo ze nic prawie nie robie wiec ehh.. ale tez czekam jeszcze na kedna szafe haha i az moja mama przyleci haha.

Lidia ja nie probowalam z olejem rycynowym ale podobno dziala haha choc ja bym pewnie nie ryzykowala. Jeszcze wiesiolek mozna brac ;);)

Javtez bez nalogowa ;)

Blerka u mnie nie bylo wiekszych zmian w zachowaniu dziecka przed porodem.. ale dzis moja mala mniej ruchliwa i te skurcze i sobie wkrecam ze prwnie mala odpoczywa przed haha.

Usiulka oby m mknela depresja szybciutko.

Moja mala dzis tylko wlasnie tak delikatnie ..a wczoraj szalala..wiec moze vos jest na rzeczy ?

Beata haha milego golenia

Amor ja mam 3 synow.. teraz 4 bedzie corka...i tak samo boje sie pprodu.. mam mysli ze nie moze sbyc tak pieknie i az mnie paralizuje ze mogloby sie cos stac..

Beata jak ja się zabieram za golenie to biorę lusterko i siadam prZed heh. Coś tam wychodzi, najgorzej jest jednak jak dorasta, bo skóra zrobiła się bardzo delikatna :-\. Macie jakieś spr. Sposoby lub kremy ?

Mój alkohol pije rzadko, lubi sobie ostatnio czasami wieczorem wypić małe piwo owocowe :-).

Anney , Love dzięki za info o liściach malin. Za 2 tyg. Będę próbowała.

Na wywołanie jest też podobno dobra herbata z pluskwicy groniastej, nie ma jednak badań co do bezpieczenstwa stosowania.
No i stymulowanie sutków ha! Ale to bywa bolesne w naszym stanie. Bolesne ale wg nie jednej położnej skuteczne. Pobudza wydzielanie oksytocyny.

Ostatnia edycja:
20150715_164539.jpg20150715_164439.jpg
20150715_162317.jpg

A takie mam siniaki
20150715_164731.jpg
20150715_164722.jpg

Załączniki

• 20150715_164539.jpg
    20150715_164539.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 55
  • 20150715_164439.jpg
    20150715_164439.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 52
  • 20150715_162317.jpg
    20150715_162317.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 52
  • 20150715_164731.jpg
    20150715_164731.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 54
  • 20150715_164722.jpg
    20150715_164722.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 50
Ale się tu dzieje.
Po namowie mojego m pojechałam do lekarza bo zaczęłam mieć gorączke po 38stopni i bum.. Antybiotyk ;(
I czerwone gardło i zapalenie ucha :(
Mam nadziej ze na moja małą coreczke to nie wpłynie.

Trochę się boję bo moja kuzynka urodziła 4tyg wczesniej, miała zapalenie płuc i zaczęło się odklejać łożysko po 3dniach brania leków i musiała być cesarka. Nie wiem czy to miało wpływ, ale na wszelki wypadek wszystkie rzeczy do szpitala przygotowane.

To teraz hop do łóżeczka i się kuruję.

reklama
Do góry