reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Amawell!!!! Trzymam kciuki!!!!!!!

Jak dobrze, ze baterie naladowalam, będę comchwile sprawdzać w hspt!

Melduj!

reklama
Blerka - ja przy 1 porodzie nie zauważyłam żeby córka się inaczej zachowywała.

Usiulka - współczuję. Choć zaprzestanie odzywania się to też wg mnie żadne rozwiązanie. Ale niestety typowe dla nas, kobiet. Niestety rzadko sprawia że facet się ogarnie.

Amawel - powodzenia! :-) trzymam kciuki i czekamy na wieści.

reklama
Amawell oby szybko poszło!

Co do picia, to mój ma już zakaz, ewentualnie na jedno się godzę. Wtedy mówię, że na rodzenie się nie czuję, ale entuzjazmu nie wykazuje. Ale 3 czy więcej to zdecydowanie za dużo...

Jeśli chodzi o golenie, to pisałam mój sposób: w piątek krem z lusterkiem, w sobotę poprawki maszynką na czuja i nawet idzie:)

Biodra ciągle strasznie boli:/ powinnam to pewnie wyleżeć, ale nie mam kiedy... Jutro np od 7 będę na mieszkaniu, najpierw przychodzą fachowcy poprawiać drzwi, bo zostawili 2cm przerwy nad framugą, potem ok. 8 przychodzą brać wymiar pod lustro i parawan nawannowy, a potem o 9 przyjeżdżają kuchnię montować. Pocieszające jest, że zostawię im klucze i wtedy mogę wracać do teściów.

Teraz mężu kontakty pod agd zakłada:)

Amawell jeszcze raz powodzenia!

Do góry