reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
A ja przeglądam ebay bo dla maluszka kilka rzeczy mi zostało tylko..
Zamówiłam jakis kpl w sówki do lozeczka [emoji173]️ jak nie przyjdzie tak piękny jak na zdjeciu to oddam ze łzami..
I patrze dalej za materacem, bo w sklepach mało jest pokazanych i drożyzna okropna a mi sie te z neta podobają tez pod względem technicznym tzn z czego itd..
Ebay i paypal w ostatnich miesiącach powinni wystawić mi złota gwiazdę zakupoholicza haha :D

Przynajmniej jedna mnie dziś wysłuchała gdy pisałam że za dużą przerwa w narodzinach od czasów borysiatka :-) .
Amawell! & raz jeszcze.

Ps. Też dziś wszamalam chipsy, pół paki mniam!

reklama
Ufffff wreszcie Was doczytałam do konca. To jakis szok ile wy produkujecie postow.

Mamusiom gratuluje malenstw i duzo zdrowka zycze.

Amawel kciukasy mocno zacisniete.

Ach te wasze psiochy. Ja natchniona przez was pytalam mojego m czy moja psiocha tez jak cheeseburger ale mowi ze nie a wie bo mnie golil ostatnio przed wizyta u gina.
Bylismy wczoraj i malenstwo wieksze niz wskazuje na to tydzien ciazy. Mielismy miec cesarke 5ego ale bedzie 28ego wiec szybko. Z wrazenia nie spalam pol nocy.
W czekacie na szafy a ja na lazienke. Wyglada jak plac budowy a w calym mieszkaniu syf bo nivdzie drzwi nie mam. Ubrania dla malego poprane i czekaja u mamy bo fachkwcy nie skoncza. Chyba nikt mi tego nie zazdrosci. A na domiar wszystkiego nie mamy imienia wybranego i brak wozka ale wozek to pikus.
Torbe tez zaczelam dzis pakowac ale a szczescie wszystko mialam trzeba to bylo tylko ogarnac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry