Co do rozstępów, poprzednio używałam całą ciążę, a pod koniec na brzuchu dostałam spore, ale ja miałam duuuuży brzuch

po ciąży cały czas stosuję kremy i widzę ogromną poprawę w porównaniu do tego, co było po porodzie. Więc używam i używać będę, choć jak pisała Akuku, są uwarunkowania genetyczne, jak ktoś ma dostać, to i tak dostanie. Słyszałam o zbawiennych właściwościach zwykłej oliwki, ale ja nie stosowałam.
Jeśli chodzi o przytulanki, na razie uskuteczniamy z M, choć dość ostrożnie J ale moje libido spadło prawie do zera, poprzednio miałam podobnie…
Akuku, nie przejmuj się gadaniem m. Facet nigdy tego nie zrozumie i wybiera to, co mu prościej zrozumieć
Mój m też przyzwyczajony, że w poprzedniej ciąży robiłam wszystko i nic mi nie było, uważałam na ciężary, podnoszenie rąk itp. A w tej ciągle leżę, ale jak na razie wyrozumiały i sam mi każe nic nie robić… Cierpi na tym dom, ale co ja mogę, jak pomyślę o gotowaniu, to mi się nie chce lodówki otwierać, brrr. Ale zauważyłam, że mdłości mi ustępują po posiłku na trochę. Też tak macie? Ciężko mi się do niego zmusić, ale jak zjem, to odczuwam ulgę.
Pupui, nie przejmuj się. Faceci są różni, niebawem się ustabilizuje sytuacja u Was. A odnośnie pracy, na noce chodzić już nie powinnaś! No i chyba chorób powinnaś unikać, nie myślisz o l4?
Anney to miałaś nieciekawe życie, ale dobrze, że fortuna kołem się toczy…
Dariazgr – super wieści! Dobrze, że lek dostałaś, teraz będziesz bezpieczna.
Gusia nie miałam takiej sytuacji, ale to chyba nic „groźnego”, na mój gust organizm jest wyczerpany i musisz odpoczywać. Nie martw się!
Ja dziś mam rosół, kurczaka, buraczki na obiad.
Maartuszkaa ja też zawsze sypiam na brzuchu, ale odkąd wiem o ciąży, to staram się ciężar ciała przenosić na bok, aby brzucha nie uciskać.
Borysiatko – witaj!
Beata jak córcia? skoro spadła trochę gorączka, to dobrze, podawaj leki, pewnie jakaś infekcja
Odnośnie chudnięcia, w poprzedniej ciąży, tyłam od początku, tak byłam happy, że jestem w ciaży, że mi wszystko wolno i dobrze się, czuję, że rozpieszczałam się wszystkim, efekt: +20 kg. Teraz, mdli mnie, więc waga spadła 2kg, ale to normalne, potem na pewno nadrobimy swoje, choć ja obiecałam sobie pilnować się w tej ciąży, bo już wiem, że trudno potem mi z tymi kg.