reklama

Sierpniowe mamy 2015

hej, jestem tutaj nowa i mam nadzieje na miłe przyjęcie.
W temacie ciąży jestem kompletnie zielona, chociaż swoje lata juz mam, bo 32 :) dokładnie w sylwestra byłam na pierwszej wizycie i usg, maluszek ma 7 tygodni, pani doktor wykryła też dwa krwiaki. Łykam tabletki i sie oszczędzam ale i tak sie martwię. Może ktoś tutaj miał podobnie?

reklama
Nat94 u mnie nie ma problemow z pobraniem krwi zawsze ladnie zyly widac ale poprostu nawet jak sie nie patrze to i tak czuje ta igle i jakos na sama mysl o krwi robi mi sie slabo..

Wlasnie u mnie tez widac wtedy tez bylo widac ale ona zamiast w zyle wbijala obok ale upierala sie ze to zyla, hah. Ja zawsze czytam gazetki na scianie i zapominam o pobieraniu :)

Youkika, witaj :) nie martw sie na zapas, duzo lez, krwiaki sie moga wchlonac i mysl pozytywnie! :)

oj jak ja bardzo nie chcę iść do pracyyy! :baffled: ratunkuuu!

ja mam 7go wizytę :) i już nie mogę się doczekać! Badania krwi już machnięte :) wszystko ok :)

youkika - Witaj! i odpoczywaj :)

reklama
Blerka ja też już krew mam za sobą i też babka mi grzebala igłą pod skórą blee..

Witam nowe mamuśki listą zajmę się jutro bo dzisiaj przez tą moją corcie nie mam głowy do tego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry