reklama

Sierpniowe mamy 2015

Pupui sto latek dla mlodego.

Love ale sie biedna meczysz

Babka w aptece bardzo odradzala nadmanganian na to. Ze to stary sposob i moge wiecej szkod narobic. Enek nie wzial. Ale jeszcze sie nad tym zastanowie.
Kupil syrop antyhistaminowy co mowila o nim pediatra ale ja wczoraj nie kupilam bo jeszcze nie bylo tak zle.

Lunera tez sie zastanawiam nad krochmalem, czy jej w nim nie wykapac bo wiem z wlasnego doswiadcznia ze na swad alergiczny pomaga. Moze wleje jej troche tego do baseniku i jak sie bedzie chciala pochlapac to skorzysta...
Narazie jakos znosnie jest. Mloda lezy i oglada bajki od rana ale przynajmniej w miare spokojna jest.
Bylysmy chwile na ogrodku to weszla na chwile do baseniku, chociaz sie przez chwile pochlapala.
Sprobuje jej dac cos na obiad wczesnie i moze pojdzie wczesnie na drzemke i wtedy odbije sobie fatalna nocke.

Ja zadzwonilam do mamy i troche sie pozalilam i poplakala sobie chwile i od razu mi lepiej.
Ale caly czas mysle co ja zrobie jak mlody bedzie sie wczesniej pchal na ten swiat. Przeciez nawet bym nie mogla do domu z nim wrocic poki Maja zaraza...

reklama
Cina biedactwo! :* będzie dobrze, skoro malutka łagodnie przechodzi ospę to może szybciej wróci do zdrowia? Mój mały tak miał, mam wrażenie że to trwało tylko kilka dni, nic więcej. Nawet go zbytnio nie swędziało, niestety nie pamiętam czym go smarowaliśmy bo to kilka lat temu było, a moja pamięć szwankuje :(
Cieszę się, że troszkę Ci lepiej, rozmowa z mamą (o ile ma się z nią dobry kontakt), naprawdę pomaga...
Korzystaj z każdej chwili i odpoczywaj!

Cinamona,

Najwyzej was dluzej w szpitalu potrzymaja. Jak powiesz ze moze ty ospe masz od malej. Dla malego najlepiej jakby 2 tyg poczekal, ale kto to wie co bedzie. Musisz byc dobrej mysli!!!

Borysiatko, super wiesci! Pewnie niedlugo was puszcza jak wszystko ok. Jupi!
A twoj m zmienil zdanie odnosnie gosci w domu?

U nas dzis okropnie jest goraco, a tu jeszcze obiad sie gotuje... Leze na blacie w kuchni (kamienny) i zdycham. Podlogi ogarnelam, lazienki teraz do mnie mrugaja...
M byl na spotkaniu z klientami zagranicznymi rano, wrocil z zartem miesiaca - chca, zeby do nich przyjechal w polowie sierpnia, hahaha!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry