reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Przecież jak tak dalej pójdzie to Tobie nawet nie starczy sił na poród właściwy :( trzymam kciuki żeby jak najszybciej ruszyło bo wykończysz się :(

Love, pokechalahym I nie wyszlabym z takimi skurczami. Powiedz ze ostatnie raEm tez ty dzien to trwalo i masz traumę etc niech robią co chcą ale niech ci pomogą, bo długo tak nie wytrzymasz.
Misza ci pomoc.
Choc wiem jacy sa :(
Tak strasznie mi cię szkoda :( mnie odsyłali do domu jeszcze ze skurczami co 3min, a trwały juz 32h bo rozwarcie miałam tylko 4cm i dla nich to nie było wystarczające, a mi sie poprostu szyjka sama nie rozwiera bardziej) wiec oni sa bezduszni. Zrób raban. Albo niech ci dadzą jakiś porządny przeciwbólowy, żebyś przetrwała chociaż ten okres do regularnych.

Nie wiem. Głośno myśle.

Love jejku jak mi Cię żal...:( w PL nie puściliby Cię do domu (choćby z tego powodu że dostają kasę od łóżka), a tam...pełna zlewa :( trzymaj się mała!

Muszę zapytać: czy któraś miała ból z lewej strony nad biodrem promieniujący do nogi? Od wczoraj boli tak w głębi nad biodrem, ale dzisiaj ciągnie do samego kolana :( czy to mały tak uciska czy to coś niedobrego?

Moja rwą kulszowa jeszcze z przed ciąży zaczynała się od bólu pod biodrem i szła do nogi może mały uciska ten właśnie nerw pierwsze zalecenie to leżenie z katem 90 miedzy lytka i udem oraz udem i plecami obie nogi jak się da jak nie to na zmiane

Muszę zapytać: czy któraś miała ból z lewej strony nad biodrem promieniujący do nogi? Od wczoraj boli tak w głębi nad biodrem, ale dzisiaj ciągnie do samego kolana :( czy to mały tak uciska czy to coś niedobrego?
Co prawda jestem lipcóweczką, ale podczytuję Was czasem, bo ciągle jeszcze jestem w dwupaku.
Ja miewam takie bóle (też z lewej strony ;) )- Jestem w terminie właśnie i w moim przypadku to główka dziecka ustala się w kanale i może uciskać na nerwy, stąd taki promieniujący ból, na szczęście przemija.

reklama
Do góry