reklama

Sierpniowe mamy 2015

Pupui - kiedy Ci goście jadą? bo wydaje mi się, że sytuacja między Tobą a A. to w dużej części ich zasługa.
Szkoda Jochy... ucałuj go w długie pióra od ciotek!
ale z imprezy zadowolony ??
a co do dzieci... to ja jeszcze nie mam doświadczenia, ale jestem przekonana, że będę pilnować. W szczególności, że 5 latek to już nie jest dzidziuś. Powinien wiedzieć jakie są granice.

reklama
Amor u mnie to samo...zero pomocy w domu, o wszystko trxeba się prosić, a ostatnio to już przechodzi samego siebie. Też mam dosyć! A właśnie teraz powinni być najbardziej pomocni :(

No a najlepiej jak ten 5 latek mowi to mojej koleżanki (przepraszam za słownictow) "shut up you fucking bitch"

Ja wiem ze to sa dzieci, i ze to impreza ale mieli caly dół i caly pokój Jochy z zabawkami do rozwalania,. Jocha mi raz ze schodow spadl i reke złamał, niech by ktores sobie cos zrobilo to potem ja mialabym problem...Zbieranie zębów ze ściany lub tego typu rzeczy.. Jak nie pozwalam Josche ruszac rzeczy drogich, zreszta on wie ze nie wolno, ze od tego sa zabawki....

No ale suma sumaru impreza byla pelna para.i na szczescie dopiero za rok znow...

Pupui ja za moimi dziecmi juz nie chodze sa duzi.. przed impreza mowie ze maja sie grzecznie zachowywac i ze beda sprzatali po sobie... na koniec imprezy (przewaznie) staram sie pilnowac by posprzatali..wiadomo nie poukladaja tak jak bylo ale przynajmniej bedzie jak przejsc..
Do mnie jak przychpdza goscie to niestety zostawiaja taki burdel ze mi sie plakac chce.. mieszaja wszystkie gry itd.. masalra jakas. Szczerze nikt nigdy swojemu dziecku nie powiedzial ze ma sprzatac..
Takzr wiem co przezywasz i wspolczuje.. a z ty. Tekstem to masakra jakas..
Ja wiem ze dzirci rozne slownictwo ze szkoly wynosza ale kurcze.. eh

Pupui szok.
You do What you see. Wiec młody ma cudowna szkole w domu.

Love jak u ciebie?
Ja w wannie leze, mam różowy śluz. Dziś grillowalismy, dzieci wróciły o dzień wcześniej do domu [emoji2][emoji2] wiec happy day!

Idę was nadrabiać póki leze w wannie :)
Akuku, Beatka a jak wy?

A. mowi do znajomych Wy slyszeliscie co Wasz syn powiedzial?? I oni w smiech... A matka chlopca yy, a co to w ogole naczy??
WIem, ze dzieci rożne rzeczy lapia ale od tego jestesmy by ich uczyc....no ja tak mam prynajniej ale to taka tylko opowiastka...

Anney jak mama? Lot ok? Bedziez chyba tesknic za chlpakami co?

Kauku mnie sie wlasnie to podoba, ja zawsze tez joschce powtarzam i jesli nie chodze, to sprawdzam a na koniec tez zawsze sprzatamy.

Blerka - jak sie dzis czujesz? lepiej?

Love co u Ciebie?

Pupui - dzięki, że pytasz...Lepiej :) teraz jeszcze mąż zrobił kolację więc już w ogóle raj :)
ale zjadłabym konia z kopytami. Cały czas jestem głodna... i brzuch chyba mi się opuszcza...
Jutro rano jadę na krew i mocz - ostatni raz podobno...

Love - co u Ciebie??

reklama
Pupui dziekuje, tak lot ok. Ja będę za myszami tęsknić strasznie, wiem ze oni tez sie trochę tego boja, ale przedstawiam im, ze to Brdzie ich pierwsza przygoda bez mamy i ze bedzie super cool! Bo w końcu maja juz 8i10 lat.

Zobaczymy. Najwyżej będę bilety zmieniać.

Akuku, bardzo dobre podejście!!

Love zamilkła, czyżby pojechała do szpitala?

Blerku, a co sie stało, bo nie jestem w temacie? Jakiś telegraficzny skrót Please [emoji8][emoji8]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry