reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Panikara zdrowka dla mlodej!!!
Najwazniejsze ze juz wiecie co jej jest. Napewno leki szybko zaczna dzialac.

Cos sporo naszych dzieci chorych...[emoji19]

Ja z moja w koncu jutro wyjde.
Musze jechac do przychodni po zwolnienie, jak co tydzien i zabiore ja ze soba.
Praktycznie wszystko juz ma suche w strupkach wiec juz nie powinna zarazc. Przynajmniej tak mowila pediatra na ip.
Zreszta jade do przychodni gdzie widok chorego dziecka nie powinien dziwic...

Panikara - o kurcze.. Taka temperatura u dziecka jest bardzo niebezpieczna. Dobrze że byłaś u lekarza!

Anney - ehh.. Takie rozstanie było dla Ciebie napewno bardzo trudne. Dobrze że się trzymalas dzielnie!

Panikara biedna Marta ale najwazniejsze ze wiecie co jej jest i antybiotyk szybko zadziala.

Cinamona super ze juz sie zasusza wszystko ;)

A ja wlasnie odkupilam za 10 f 3 otulacze z mamas and papas -nowe hehe ;) jeden na zamek a dwa zawijne.. takze mam juz 5 otulaczy i na tym koniec ;)

Jezuuu ile ja mam prasowania ;/;/ nie wiem czy dzis sie za to zabrac .. z jednej strony mi sie nie chce..ale z drugiej musze to i tak podzielic na kilka dni..

Jutro ide z Alexem do lekarza z ta astma.. (sama z cala trojka) pojutrze dentyste mam ja ale tylko mi sprawdza co trzeba leczyc a na pewno trzeba bo czuje.. (tez sama) i w piatek usg i tez sama z nimi ide bo m pracuje.. takze wesolo bedzie do konca tygodnia.

Caly dzien dzis mam skurcze.. zmykam po kklejna dawke nospy i magnezu.

Jeszcze mam pytanie bo lekarka radziła tak jak wy żeby na zbijanie temp dawać na zmianę nurofen i paracetamol co 4h. Mi się to.strasznie często wydaje. Co prawda ta temp faktycznie szybko rośnie ale zawsze starałam się więcej okładów dawać a z lekami czekać min 6h.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry