Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anney a fujj... chyba bym zawalu dostala, mam nadzieje ze tego nie ruszylas ...i sami to wywala ..brr.
cinamona wcale się nie dziwie ze wszyscy do was chcą na wakacje, w końcu za darmochę praktycznie a wakacje full wypas... i w sumie to wspolczuje takigo grafiku, normalnie b&b powinnas prowadzic haha..
jejku jakie wy grafiki wakacyjne macie ! masakra jakas
to ja chyba zostane przy malym mieszkaniuprzynajmniej nikt się na glowe nie pcha hahahaha
lucalew no to super ze jednak do domuczyli jeszcze 2 tygodnie
jejku to jest niesamowite
miałam isc robic obiad ale mi się nie chce..
jak m wroci to chyba się spac poloze, bo od 2 nie spie i już mam oczy na zapałki ;/ tylko jak się teraz wyspie to znowu nocka do bani będzie pewnie eh...i takie zamknięte kolo
dziewczyny ja mam teraz wielka schize ze mala będzie duza..tak mnie to mierzenie zestresowalo ze wyobrażam sobie porod 5 kg dziecka... a u mnie Alex największy 3400... niech zmierza na usg w piątek i najwyżej cc robia bo boje się ze mnie rozerwie po same plecy hehe.
Love kciuki by wyniki były odbre
Jak synus ?
No dziewczyny wstałam i doczytałam do końca
Macie z tymi gośćmi naprawde ja bym chyba niewytrzymała non stop kogos mieć na chacie i jeszcze sprzątać po nim i na tip top bo to gość ohoho.. Ja lubię gości ale na wieczór posiedzieć pogadać i wypad.. Nie ma to jak spokoj, cisza![]()
Lucalew to juz umawiacie sie na konkretna datę? Mi tez tak mówią ze 39t ale ja do tego czasu mam jeszcze cztery tyg wiec czasuuu.. Fajnie ze wychodzisz i jeszcze mozna poleniuchować troszkę w domu..
Oj z tymi bólami kochane współczuje i łącze sie w bólu [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Widzę ze termin u niektórych juz na dniach wiec oj bedzie sie działo [emoji38][emoji38]
Love mam nadzieje ze wyniki dobre i wypuszcza was juz dp domku
A ja wczoraj jak pisałam chyba z 4h snu dajcie spokoj.. Cały dzien chodziłam jak struta a popołudniu mnie dopadła zgaga i niestrawność taka.. Co z tego ze obiad i ze jadlabym oczami jak ledwo pol talerza wcisnęłam w siebie.. Usnęłam koło 9 i do rana spałam z jedna pobudka.. I dzis jak nowo narodzona sie czuje taka wypoczęta
A popołudniu mam wizytę i usg, niestety bez mierzenia bo to dopiero za tydzień.. A szkoda bo bym chciała wiedzieć ile warzy juz..