reklama

Sierpniowe mamy 2015

A i wiele innych ciekawych historii. Ona da się wkręcać gożej niż małe dziecko.. a ma 40 lat...

Dobra, ja biore Joche i może uda nam sie kimnąć troche. Jemu też pomoże.

A dziewczyny z czego mu robić inhalacje na ten kaszel??

reklama
Ah i nie wiadomo czy wyjdę dzisiaj :( czekam na wyniki krwi, jak żelazo spadło poniżej 80 to niby będę musiała zostać, wczoraj miałam 96.. Mam niby niskie ciśnienie, to mówię im ze zawsze mam, że się dobrze czuje, ze poprzednim razem miałam transfuzje i czuje się o wiele lepiej niż wtedy.. I tak się na nią nie zgodzę, trzymajcie kciuki by wyniki były ok

Anney a fujj... chyba bym zawalu dostala, mam nadzieje ze tego nie ruszylas ...i sami to wywala ..brr.

cinamona wcale się nie dziwie ze wszyscy do was chcą na wakacje, w końcu za darmochę praktycznie a wakacje full wypas... i w sumie to wspolczuje takigo grafiku, normalnie b&b powinnas prowadzic haha..

jejku jakie wy grafiki wakacyjne macie ! masakra jakas :P
to ja chyba zostane przy malym mieszkaniu :D przynajmniej nikt się na glowe nie pcha hahahaha :D:D:D

lucalew no to super ze jednak do domu :D czyli jeszcze 2 tygodnie :D:D
jejku to jest niesamowite :)

miałam isc robic obiad ale mi się nie chce..

jak m wroci to chyba się spac poloze, bo od 2 nie spie i już mam oczy na zapałki ;/ tylko jak się teraz wyspie to znowu nocka do bani będzie pewnie eh...i takie zamknięte kolo :(

dziewczyny ja mam teraz wielka schize ze mala będzie duza..tak mnie to mierzenie zestresowalo ze wyobrażam sobie porod 5 kg dziecka... a u mnie Alex największy 3400... niech zmierza na usg w piątek i najwyżej cc robia bo boje się ze mnie rozerwie po same plecy hehe.

Love kciuki by wyniki były odbre ;)
Jak synus ?

Ostatnia edycja:
evelinka ja mam 163 :P:P:P

blerka no niby tak, nie wiem jak to wygladao w poprzednich ciążach bo nikt mi nic nie mowil tzn, mówili ale ja na wykres nie patrzyłam a teraz mam taka schize ze az się boej :P

Love, trzymam kciuki!!!!
A jak
Maluszek?

Akuku, żartujesz? Zawołałam go i stałam przy tej gumieni kazałam mu sprzątać informując go jakim jest niewychowanym warchołem!

No mojej bratowej wymierzyli w dzień porodu małego na 3500
I 49cm, a urodził sie 58 i 3805

Moja
Miała 3200 w piątek, wiec teraz ma
Pewnie juz 3400-3500 a gdzie
Poród.....

Werci to masz odpowiedzialnego męża. Super![emoji16]
Dziewczyny współczuję zmęczenia i tych skurczybyków.
Lecznicze całusy dla chorowitków![emoji8][emoji8][emoji8]
Loveboiled super, że już wracacie [emoji2]
Może poproś o jakąś receptę czy coś?
Anney głupka olej, a chłopcy na pewno będą się świetnie bawić. O gościach chyba nie wspominałaś, ale podziwiam Ciebie i Papui. Ja bym chyba nie wytrzymała. Miałaś coś do gadania? a najlepiej odwdzięczcie się smarkom dziś w nocy z m.[emoji16][emoji16][emoji16]
Blerka podziwiam bo ja nie mam cierpliwości ani zapału do takich rzeczy.
Anney za kondoma to już się należy solidny opieprz! Ciekawe czy i siebie by tak zostawili. Nie zapomnij wspomnieć o innych przypadkach bałaganiarstwa. Trzymam kciuki żeby podziałało [emoji8]

A ja mam dziś zawalony humor przez sprzedawcę z allegro. Zamówiłam dwa pokrowce na przewijak. Biały i szary. Wczoraj przyszły, ale beżowy i turkusowy. Do tego miały być paczkomaty i powinny być w pt, a przyszły pocztą w pon. No niby nic wielkiego, ale to nie wszystko. Gość 15.07 napisał, że wysłał paczkę. Na kopercie pieczątka z 17.07... Napisałam maila, że jestem niezadowolona z transakcji i żeby zaproponował rozwiązanie. To napisał, że proponuje zwrot. A moje pokrowce? Przecież ja ich potrzebuję i zwrot to nie jest rozwiązanie... Do tego twierdzi, że kolory są wybierane losowo i mi wkleja print screen z aukcji z informacją o tym. Wszystko super tylko, że kawałek niżej jest info żeby podać numer koloru (co zrobiłam)... Ach brak słów! A właściwie kilka na k i ch nasuwa mi się na język [emoji16] Wrr... To jeszcze nie wszystko, ale za 5 minut będzie przyjaciółka u mnie więc kończę. Miłego dnia [emoji8]

reklama
mi wymierzyli w ponna 3700 a urodzil sie w piatek na 3950 wiec prawie idealnie, w dzien porodu robili usg ale wyszlo 3500 z tym ze lekarz mowil ze ten pomiar byl niedokladny bo glowka juz byla za nisko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry