reklama

Sierpniowe mamy 2015

Love. Pisałaś wcześniej, ze jak kucnelas to dostałaś krwotoku i wody ci odeszły?
Tzn ze wody były z krwią, czy dostałaś krwotoku z czegoś? I tu pytanie z czego?

Anney to nie były jednak wody, nie mam pojęcia od czego ten krwotok. Ale kucalam i wstałam i nagle chlup, poszłam do wc zdejmuję ciuchy a tam pełno krwi i skrzepy.. Nie mam pojęcia skąd to krwawienie. Później przebili mi wody by sprawdzić czy wszystko ok i tez były z krwią.

reklama
:( love, a łożysko sie nie odklejalo?

Ja czekam wlasnie.

To mnie tu wlasnie przeraża. Nie sprawdza usg co sie dzieje. Rosyjska ruletka. A co gdyby łożysko sie odkleilo?

Nie mam pojęcia.. W sumie odchodził mi ten czop non stop który był dość krwisty.. Może to od łożyska było a nie czop? Ale brzuch mnie jakoś specjalnie mocno nie bolał

A wlasnie co do czopa to dzis znalazlam gluta kawalek na wkladce wiwc chyba mi odchodzi..ale po troszku.. bardzo po troszku

A wogle napisalam do mojej mamy ze mam od wczoraj skurcze ..
A w odpiwiedzi "nic Ci nie poradze"

Skrzepy nie sa od czopu.

Skrzepy robią sie jak jest uszkodzona tkanka, bądź torbiel czy odklejające sie łożysko, albo infekcja. Zalegająca krew.
Wiec skrzepy nie od czopu.

Szyjka ci nie pękła?

Bo tak wlasnie mi sie dziś przypomniało o tym co mówiłaś i zdałam sobie sprawę, ze przy jakimkolwiek chluśnięciu krwia czy wodami z krwia, robi sie cesarkę a nie czeka na naturalny poród. Bo to mogło zakończyć sie tragicznie.
Masz jakiś raport ze szpitala?

Ostatnia edycja:
reklama
Skrzepy nie sa od czopu.

Skrzepy robią sie jak jest uszkodzona tkanka, bądź torbiel czy odklejające sie łożysko, albo infekcja.
Wiec skrzepy nie od czopu.

Szyjka ci nie pękła?

Bo tak wlasnie mi sie dziś przypomniało o tym co mówiłaś i zdałam sobie sprawę, ze przy jakimkolwiek chluśnięciu krwia czy wodami z krwia, robi sie cesarkę a nie czeka na naturalny poród. Bo to mogło zakończyć sie tragicznie.
Masz jakiś raport ze szpitala?

Tak mam cały raport, nic mi nie mówili nawet o cc. Nie mam pojęcia czy szyjka pękła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry