reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Anney, to nie za dobrze z poziomem tlenu... Powinni Cie zostawic w szpitalu....

Wiem. Waha sie 91-95.
Ale leze na plecach w pozycji polskedzacej.
I wtedy mam największy ucisk.
Jak przyjdzie położna spróbuje sie przekręcić na bok.
Nie ma mowy żebym
Leżała
Płasko, normalnie mam szmery w głowie wtedy.

Anney przeciez tu niedotleniona wiec mala chyba tez ? Na takim poziomie to maske z tlenem podaja..

Anney chyba to prawda.. wszyscy uwazaja ze ja zawsze dam rade .. bratowa przeziebiona sie dzieckiem nie zajmuje tylko maly byl wozony do babci albo moj brat sie zajmowal.. a ja chora nie chora.. nawet jak moja mama tu byla.. to prosuc musialam by obiad zrobila..paranoja serio.

Ni ale jak to sie mowie umiesz liczyc licz na siebie.

Dobrze ze m mi teraz duzo pomaga.. ;);) taki kochany ostatnio. Teraz dwa dni wolnego mial i jutro te wolne wiec sie ciesze bardzo.

Anney przeciez tu niedotleniona wiec mala chyba tez ? Na takim poziomie to maske z tlenem podaja..

Anney chyba to prawda.. wszyscy uwazaja ze ja zawsze dam rade .. bratowa przeziebiona sie dzieckiem nie zajmuje tylko maly byl wozony do babci albo moj brat sie zajmowal.. a ja chora nie chora.. nawet jak moja mama tu byla.. to prosuc musialam by obiad zrobila..paranoja serio.

Ni ale jak to sie mowie umiesz liczyc licz na siebie.

Dobrze ze m mi teraz duzo pomaga.. ;);) taki kochany ostatnio. Teraz dwa dni wolnego mial i jutro te wolne wiec sie ciesze bardzo.

Na szczęście masz m.

Niefajnie z ta mama:( ale tak często jest.

Póki
Co tlenu nie dostaje, bo dochodzi do tych 96% ale mam na bank gdzieś jakiś ucisk.
Szkoda ze
Tych polek nie ma, choc i tak lekarka była szybko.

reklama
Pethidine. To dolargan.
I dobrze, ze nie dał.

Love, teraz pewnie sie nie dowiesz juz. Lekarz był
Cały czas?

Blerka, lola ma dobry zapis. Miarowy. Wiec ona ok, ja ciut gorzej ;) (narazie najniżej miałam sat 91)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry