reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lilija ale ja raz na sto przypadków nie odpyskne [emoji16]
Bunia no ja na pewno nie jestem stereotypowym jedynakiem [emoji16]
Bunia a kontaktowałaś się ze sprzedawcą?

Blerka odpoczywaj :) super ze szafa wkoncu dotarła :)

Ruda lipa to mało powiedziane...:/
Najlepiej ze patrzyłam jeszcze raz noi ze niby w środę przynieśli około drugiej.. W środę to ja akurat przed druga na dwie godziny z domu wybylam rachunki popłacić i do sklepu.. Bo wlasnie mi sie przypomnialozz i odpisał mi gościu co wysyłał ze on nic nie moze i żebym sie zgłosiła na pocztę.. Awizo na pewno nie było.. No sąsiad raczej by sie domyślił wydaje mi sie ze np nasz dom jest naprzeciwko i chyba by doniósł.. Nie wiem, 100$ poszło sie za przeproszeniem chyba... Dzis pojadę na pocztę po pracy to zgłosić chyba, ale dziwne to bo np ta huśtawka mi szła poczta i rożne inne dla dziecka rzeczy typu video monitor itd i nigdy nic nie zginęło.. Ale jeju takie ładne noooo :/

Akuku aj pranie.. Ale małej rzeczy juz masz pięknie pochowane i mozna powiedzieć wszystko "czeka" wiec nie jest zle... A ciasta to weź mi nie mow bo ja bym chętnie uciekła ale co z tego jak z cukrem musze uważać s moj noe zje az tyle i szkoda potem wyrzucać :/

Zuzzi no stereotypowym chyba jednak nie hehe :)

Werci jak mi sie nie chce gotować to moj mowi Ze oj moze "wkoncu" zamówimy pizzę albo "wkoncu" cos tam z jakiejs knajpy.. Bo ciagle mu mowię ze lodówka jedzenia i nie ma marnowania :p

Zuzzi my też mamy osobne konta i dobrze nam z tym ☺

Ruda ja swoje czuje w kości ogonowej i te są serio bolesne.

Werci i ja będę robiła pierogi niedlugo. Brat jest u mamy i poprosiłam ją, by mi uzbierala słoik jagód. Wiem, że mogę kupić. , ale zawsze zbieralysmy razem i trochę to głupie mi się wydało. Mama zaś chętnie uzbiera.

Akuku ja miałam ciężko w dzieciństwie. Jestem pierwsza dziewczyna po czterech chlopskach, wymodlona. Po mnie jeszcze trójka rodzeństwa. Nie wiem czy mam uznała.ze skoro mnie już ma to mam wszystko robić z nią. Moja młodsza siostra nie musiała. Za wszystko byłam odpowiedzialna, jak coś broilismy to ja itp. Ale byłam oczkiem w głowie taty ☺ Mama jest zakompleksiona i to się na mnie odbijalo. Tata był zawsze ze mnie dumny, a mama podvcinala skrzydła mówiąc. Ze sobie nie poradzę. Teraz widzi. , że nie miała racji. Wyjechałam z domu po maturze, poradziła sobie sama.zrobilam zaocznie dwa kierunki inzynierski i magisterski, miałam bardzo dobre stanowisko w pracy itp. Łatwo nie było.ale jestem zacięta. Niestety w rodzinie dalej mam etykietę "co złego to Anka "

Mi bardzo pomógł skupić się na oddychaniu

Bo to jest wlasnie wielki plus gazu.
Tlen sprawia, ze masz mniejsze zakwasy, oddychasz mimo wshsstko, a tak jesli nie masz albo z innym lekkim znieczuleniem, mamy tendencje do wstrzymywania oddechu, bo w końcu boli, nie ;)
A tak w nadzieji, ze znieczuli, bierzemy głębokie oddexhy gazu z tlenem i will syty i owca cała.
Ma sporo plusów.
Minusem jest to, ze niektóre kobiety czasami wymiotują po
Pierwszych wdechach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry