reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Bunia15 idź albo zadzwoń na pocztę. Ja kiedyś miałam podobną sytuację, szukałam odebranej przesyłki, przyjechał listonosz, sprawdziliśmy podpis i okazało się że paczkę odebrał sąsiad. Więc może się jeszcze znajdzie.

Bunia idz na poczte koniecznie i zrob raban.. Ty w domu nir masz koniec kropka.

No jeszcze mam mam kilka ciuszkow do poprasowania..kocyki i pieluchy tetrowe.

Oj pierogi.. tez bym mogla nakleic ale mi sie nie chce.. u mnie naszczescie wszyscy jedza co zrobie. Najwyzej bede robic najszybszy obiad swiata.. palki z kurczaka na parze z marchewka i ziemniakami albo inne szybkie dania ;)

Kruszka rodzice nieraz nie sa swiadkmi ile krzywdy wlasnym dzieciam wyrzadzaja..
Moja mama do tej pory mowi ze kiedy do niej wroce bede prosic by mi pomogla ! O takie pozytywne myslenie. A moj ojciec ..alkoholik ..juz swietej pamieci.. cala rodzjne rozwalil..ale zawsze byl za mna przez co mi sie obrywalo od matki.. bo awanfury byly "przeze mnie" ucieklam z domu i tyle mnie widzieli..

Jak moj brat chrzcil synka to ja musialam specjalnir leviec bo obi sobie termin ustatlili wygodny dla chrzesynego (bez dzieci) bo akurat jechal na urlop i ja mialam sie dostisowac..oczywiscie chrzestna nie zostalam bo mh bez koscielnego.. a mowilam by dopytali ksiedza zanjm zamowie bilety.. i moja matka mnie cisnela ze juz rok maly ma i chrztu nie mial.. no i ja mowilam ze bede chciala chrzic emilka w styczniu.. ale co ? Nie wypalilo i fo tej pory chrztu nie ma Emis.. i tu jakos nje przeszkadza ze ma poltorej roku.. pojechali za to na chrzest drugiego bratanka w norwegi.
Ja juz teraz zrobie chrzest wspolny Emilkowi i Ali..
No ale takie sytuacje otwieraja mi oczy.. niestety.

Ja tez uzywalam gaz do porodu.. z Alexem dali mi morfine ale bol czulam nadal.. z Vikim nie dali mi nic.. z Emilem dali morfine bym mogla isc spac ale sie urodzil po chwili.. jedyne co to mnie tak oglupilo ze do dziecka po angielsku mowilam..

Mam problem z samochodem a dokładnie z brakiem wystarczająco dużego żeby zmieścić nasze maluchy ... w Newcastle gościu ma do sprzedania model ktorego szukamy ale wyglada dość podejżanie jest stary ale ma maly przebieg fotki super ale to tylko fotki szukam kogos kto jest na miejscu i mógłby obejżeec to autko i ocenic wstepnie czy to do czegoś nadaje dla mnie to wyprawa a jechanie tylko po to by stwierdzić że to kupa złomu to troche kiepski pomysł

Gaz nie ma żadnych udokumentowanych skutków ubocznych na dziecko, wręcz przeciwnie, ilośc tlenu dostarczana we krwi uspokaja dziecko. Z tego co pamietam, bo gaz działa tak długo jak ho wdychasz. Nie zostaje w systemie wogole. Nie masz po nim szmery, masz szmer tylko w komencie wdychania i tak długo właściwie jest łamany bol. No nie jest on usmiezany.
Tylko hmmmm oddalony, jakby ostrość jego skręcona.

Opiaty maja długofalowe działanie na ileś tam godzin na układ nerwowy.

Bunia,
A nie powinni dostac jakiegos potwierdzenia/podpisu, ze odebralas? Dziwne to mi sie wydaje, ze sobie zanotowali, ze dostarczyli i po robocie.

U nas nareszcie lepiej. 5 dni sie meczylismy, ale od niedzieli juz bez goraczki a jutro bedzie mogl wrocic do przedszkola. W sama pore, bo ja rano lece do szpitala na ktg i usg.

Anney, a ty lepiej juz oddychasz? Czy tez bedziesz jechac?

Kruszka, wow, to wesolo u was bylo w domu :-) I swietnie dalas sobie rade.p

Kasietta, gotowa z przeprowadzka? Wszystko dopiete?

Beatka, ty caly czas w szpitalu czekasz? Czy cos przeoczylam?

Blerka, gdzie zdjecie szafy?

reklama
Dziewczyny,
Jak czytam o tych rodzinnych relacjach to przychodzi tylko do glowy jedno powiedzenie: ze z rodzina to najlepiej na zdjeciach. Przykro sluchac, ze najblizsze osoby sprawiaja bol i przykrosci...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry