reklama

Sierpniowe mamy 2015

Zuzi tego slodkiego wrzasku chyba zatyczki nie zatrzymaja

Cinamona pewnie ze lepiej chwile dluzej pobyc i wrocic spokojnym do domu. Dla pocieszenia ja od niedzieli tu koczuje

reklama
Akuku no wlasnie o to mi chodziło tez ze to tyle trwa i ze te skurcze was tak męczą.. :/ nawet jak piszesz ze to nie to co porod ale i tak znosić trzeba przecież jakos..

Marand mi w sytuacjach hałaśliwych zawsze pomagały albo zatyczki albo słuchawki z muzyka z uszach (mogłam zasnac bo mnie muzyka wyciszają i zagłuszała wszystko inne) ..

Cześć, ciężko Was nadrobić z jednego dnia.
Była u mnie siostra z mamą, siostra mi zrobiła małą sesje zdjęciową :)
Dziś miałam bardzo udany spokojny dzień, żadnych bólów, nic :)
Zobaczymy jaka będzie noc, ale jutro muszę wstać wcześnie rano bo jadę na badanie krwi i moczu, muszę być najpóźniej o 6.30 bo potem straszne kolejki a wolę rano mieć to z głowy.

Spokojnego wieczora i nocy :)

Dzięki
DziewcxynyZ

Lekarka naprawdę konkretny masaz mi dziś zrobiła. Szyjka mi krwawi, ale to normalne. Powiedziała, ze mało
Współpracująca wyglada (nie wie, ze ona na prawde niewspolpeaxujaxa jest) i poodginana, brzuchem mi manewrowala, zeby ja dobrze złapać i wejść so worka płodowego. Mówiła ze jest głęboko szyjka i dla radę oddzielić worek od niej.
Jutro o 10powtorka.
Jesli po jutrzejszym masażu sie nie rozkręci, w sobotę o 8.30 do szpitala. Dadzą prostaglandyny w tamponie i co 6h bedą dokładać aż do 10mg. I wtedy sa 24h do przebicia wod.
Wiec teoretycznie do niedzieli wieczora powinnam byc rozpakowana.

Póki co skurcE mam, nieregularne i rzadkie ale bardzo silne.
Na ktg twardnienia rysowały sie na 55.
Mała w ciagu 3h ruszała sie 2min :(
Co jest bardzo niedobre i w tym czasie terno skakało miedzy 164 a 100.

Marand no wlasnie noe wiedziałam czy mały leży z tobą czy nie.. To w takim razie pozostaje czekać chyba tylko na wypis do domu bo innego pomysłu mi brak jak pomoc :/

A ja miałam na dzis tyle planów.. Południe juz a mnie jeszcze nie ruszyło.. Czy tylko ja mam takiego lenia ja nie wiem..

reklama
anney wspolczuje słabych ruchow ale ciesze się ze w końcu cos zaczna z toba dzialac!

ja mam schize teraz z tymi drgawkami ze cos jest nie tak i wlasnie mala tez się dużo mniej rusza niż zwykle :(

ahh ja w zadnej ciąży tak nie schizowalam, ale tez powodow nie było a tu... eh

posluchalam serduszka Dopplerem to raz normalnie miarowo a nagle takie bum bum jakby pociąg jecha i tak szybko ze nienadazalam liczyc!

ide zaraz do wanny bo mnie wszystko boli mimo ze skurczy jako takich brak.

oby do jutrzejszego usg i oby dobrze wszystko posprawdzali... ahh te uk
ja się naczytałam o tych drgawakach..a ona mi tu ze paracetamol jak się znowu pojawia! jak się pojawia to od razu na szpital jade.. bo to może być niebezpieczne..

jejku jak mnie to udo boli ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry