reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney moze jak nie dzis to jutrzejszy masaż da jej trochę rade..
A jak to jest z tymi prostaglandynami? Mi cos mowili ze oni je daja na noc jak przyjmują jakos a na następny dzien cos tam i nie zrozumiałam.. Moze u was postepują inaczej nie wiem..
Jejku do niedzieli to juz jakis pewniak jest przynajmniej ze jak nie samo to z pomocą :) a czemu tak tętno skakało małej? Mało miejsca ma czy cos z pępowina moze, mowili cos ?

reklama
ojej strasznie wam współczuję dziewczyny :( anney ten opis masażu szyjki brzmi na bardzo bolesny :/ kurcze u nas nie ma porodu cyk zastrzyki, jak nie idzie po 3 dniach to kroplówka. Tak to u mnie wyglądało w każdym razie.
Akuku mimo wszystko też bym jechała z drgawkami. Dreszcze jeszcze ok, ale drgawki już nie są chyba bezpieczne.

Anney a więc czwartek, piątek, sobota , tylko mi się weekendy poplątały.:*

Akuku , wcale sie nie dziwie,że się stresujesz, ale dzieciaki w brzuchu i Twoja i Anney miały dziś dzień pełen wrażeń także może dlatego są cichutko.

Mój od 3 dni mocno uderza pod samymi żebrami aż się muszę prostować. Nie czuję jednak aby się w kanał ustawił. Skaczę na piłce, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jogobelka ??

Beata . Litte jak się czujecie?

Anney Michas też od wczoraj cicho siedzi tzn bardzo rzadko się poruszy. Plamie cały czas ale skurczy narazie brak.

Dobrze ze w koncu coś się u Ciebie ruszyło bo ileż można.

Ja czekam na rozwój wypadków a jak nic się nie ruszy do wtorku to tak jak pisałam mam się zgłosić do szpitala na indukcje porodu.

Lucalew nie mam.

Lunera dzieki. Mozliwe ze to zwiastun przed porodowy :)
Z tego co kojarze to ja przed kazdhm porodem mialam cos podobnego.. z tym ze to bylo w momencie kiedy bylam pewna ze rodze i ppd wplywem emocji tak mna telepalo.. tak sobie teraz mysle ze js moze przez emocje wczoraj tych drgawek dostalam.. bo obudzily mnie skurcze i jeszcze rozwolnienie .. nie wiem. Ale juz myslalam ze bede jecgala na szpital tak wiec moze to emocje :)

Dzis sie poloze szybko spac bo padnieta jestem. Noc niebprzespana ..w dzien bez drzemki..padam ryjem na pysk.

Jak mala wyskoczy w sierpniu to u nas urodziny falowo beda ;) lipiec Alex sierpien Ala wrzesien Ja.
Styczen Emil luty Viki marzec M haha ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry