reklama

Sierpniowe mamy 2015

Little pojechała do szpitala ze skurczami co 7minut. Wiec pieknie. Zeby teraz szybciutko jej poszło!!

Ja po
Wannie, mam silne ale
Rzadkie skurcze.
Idę chodzic na wszystkich czterech. Ciekawe czy coś
Sie z tego
Rozwinie czy nie.jak nie, to jitro o 10 kolejna dawka masażu.

Szyjka podkrwawia ale delikatnie.
Oby tak dalej.

reklama
Mój M. nie pije wcale, ale jakby nawet chciał to muszę przyznać żebym zabroniła. Mamy 3 latke w domu i gdyby coś nie zaczęło dziać to ktoś musi sie moim dzieckiem zając i ktoś musi do szpitala mnie zawieść. Ja 9 miesiecy bez kropli alkoholu mogę wytrzymać to on tez ten ostatni miesiąc może sie powstrzymać.

Nikt dzisiaj nie rodzi. Nuda. No to czekamy do jutra. H

No jak nie, Little - kciuki!!!

siedzę na kanapie i mi sie mokro zrobiło, poszłam do łazienki a tam śluz z wodą. Nie jest to raczej czop bo jest biały i wodnisty. Wody też to raczej nie są, bo się nie sączy, ale dużo tego dość, jeszcze nigdy tyle nie wyciekło.- a co tam pochwalę się...

Ostatnia edycja:
Little kciuki zacisniete !

Anney czworakuj czworakuj ;)

Lilija hmm taki sluz wodnisty ? Albo zmieszany z wodami..

Co do wod to ja teraz dwa razy jak wstalam z kanapy (mam slurzana) zostawilam plame (wyszlam z wanny jestem w koszuli bez gaci hehe..
I teraz pytanie jak moge sprawdzic czy jie sacza mi sie wody ? Moze to woda z wanny ??
Kuzwa kolejne zmartwienia..

Cos kiedys slyszalam zeby ukucnac i kasznac jesli wody to cos poleci czy cos ..ale nie pamietam.

Tak Akuku, jest taka metoda, ale ja jej bym nie ufała, bo z doświadczenia wiem, że polecieć wtedy może wieeeeeele rzeczy, bo zwieracze puszczają , a więc to nie daje gwarancji ,że to bedą wody.

Ja jak siedzę to czuje ,że mam rowek mokry... OMG! Idę się wykompać :D

Właśnie wrócił. Wypili 2 wina na dwóch. On niby mniej, ale lepiej, żebym dzisiaj w nocy nie rodziła :)

Little, powodzenia.

Ja też ostatnio mam często śluz, ale taki biały, to chyba nie czop?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry