reklama

Sierpniowe mamy 2015

Pupui, pokaz co
Juz zrobiłaś dziś!

Ja wczoraj robiłam sobie lewatywę. Mam większy komfort psychiczny, bo tez nie
Chciałabym dla samej siebie chociażby, żebym koncertowo nr 2 zrobiła ;)

reklama
U mnie zaczely sie bole miesiaczkowe i plecy bolec i twardniec brzuch. Oszalec mozna.

Anney caly czas kciuki trzymam zeby sie w koncu rozkrecilo i Lola cala i zdrowa przyszka na świat.

Lucynka, super! Oby kręciło sie tak dalej!

Ja mam jakieś skurcze, ale słabizna. Natomiast z newsow, to śluz z żywa krwia leci delikatnie, wiec mam nadzieje, ze szyjka rusza, choc niespecjalnie czuje.

Anney ja mieszkam w dzielnicy gdzie jest maly sklepik pod nosem..w ktorym nie ma nic buhaha.. ale ogolnie to mi bardziej brakuje tego ze nie mam tu nikogo bliskiego na kogo moglabym liczyc.. choc pewnie w polsce duzo by sie nie zmienilo.. bo sa wazni i wazniejsi wiec moze lepiej ze jest jak jest..przynajmniej nie meczy mnie to psychicznie.

Ogolnie zazdroszcze Ci ze masz rodzicow takich do ktorych mozesz wyslac dzieci ;) ja jednak na dluzej bym nie zostawila ani u mamy ani u tesciow... choc w sumie starszakow juz moze tak..nie wiem. W tym roku i tak nie da rady

Ewelinka trzymam kciuki ! Pelnia ;)

Anney ja tez dizis power wiekszy hahaa. Ty masz bo wiesz ze jutro jedziesz i wracasz z Lola wiec wszystko musi byc na picus cycus ;)

A ja bo przyszly rolety i zalozylismy w salonie i paczka z pl..i pranie zrobione to trzeba poprasowa zeby sie nie nazbieralo znowu i ta resztke Ali ciuchow wyprasowalam..i posciel i kolyske ubralam ;)
Torbe przepakowalam hahaha ;) jutro tylko Tensa dopakuje.. a detektor swoj brac czy nie ?
Wode musze sobie kupic..w sumie nie chcialam bo zawsze m mi w kubeczku przynosil.. ale moze byc tak ze bede musiala jechac sama.

Mala ma czkawke i obija mi sie czyms o kosc biodrowa..cudowne uczucie !

Lilija dobrze zrobiliscie :) zawsze fajnie wiedziec ze lezy ktos obok i poda cis jakby bylo trzeba. A faceci nie slysza tak dzieci jak my ... moj m nie raz mowil.. dzis w nocy sie nie budzil co , haha.

Anney no to sue szykuj ! A wy bedziecie cale i zdrowe zobaczysz! Dawaj znac jutro miedzy skurczy.bykami ok ?

Ja lewatywy nie robilam i nie bede robic.. nic mi nie wuadomo o nr2 przy porodach. M zagladal wiec raczej nie pomylil by dziecja ? Buhaha

Lucalew o o o to wlasnie czulam ja w nocy tylko te bole miesiavzkowe ze 20 razy silniejsze. .

Nie bierz detektora. Po
Co.
Na pewno będę dawać znać! A wy dmuchać i oddychać ze mną jahahahah

Zuza, na prawde tym razem tez sie ogoliłam ;)

Co do rodziców, ja mam absolutnie fantastycznych rodziców, kochają moje dzieci szalenie, Józio jest takim przyjacielem mojego taty, a tata jego. Oni dwoje to jest duet. Lulek z
Kolei z moja mama.... Artyści nie do podrobienia ;)
Wiec wiem, ze mam dużo szczęścia, bo oni za chłopców
By zycie oddali, a chłopcy kochają z nimi byc. Teraz w Polsce myślicie, ze śpią osobno? A skądże. Razem z babcia i dziadkiem w ich wielkim łożku.
Faktem jest, ze tompiereeszy rok, kiedy chłopcy sa tak samodzielni, radzą sobie z tęsknota, maja dużo przygód, maja 8i10 lat a to swoje robi!
W zeszłym roku trEba było bardziej ich pilnować i dla
Starszych osob, przy tak
Żywiołowych dzieciach moze buc cieżko i ja nie
Czułam sie bezpiecznie zostawiajac ich na długo.
Teraz inavEj, bo sami siebie pilnują.

Babcia
Dziś powiedziała, ze z torbami pójdą niedługo, bo ile można jesc hahahah (chłopcy maja olbrzymii apetyt haha )

reklama
Chyba nie, cały czas było plamienie ze sluzem a czop to taka galaretka z tego co piszecie tak?

Niekoniecznie.
Z Lulkiem miałam taka galaretkę, teraz brązowy śluz. (Nawet zdjęcie dla położnej zrobiłam ;) ) w ilości kosmicznej. Kilka tygodni temu, ewidentnie z końca
Szyjki była galaretka. Buc moze konsystencja zmienia sie wraz z długością szyjki, nie wiem. Wiem na pewno ze i to i ro bo czopem i ze juz fo na 100% nie ma.

P.s wlasnie miałam
Mega skurcz! [emoji15][emoji15][emoji15]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry