reklama

Sierpniowe mamy 2015

Blerka ale super z chustą..... szalikiem..... apaszką :p swoją drogą chciałbym zobaczyć jak pani ten szalik nosi, to musiałaby być widok!

Anney super, że wychodzicie! Fajnie że tak szybko wypuszczają, ja już 'nie moge się doczekać' tego siedzenia w szpitalu, z innymi placzacymi dziećmi, pewnie jeszcze trafie na upały :/

Cinna dobrze, że humor dziś lepszy, tak jak piszesz najlepiej sie wyplakac i wygadac!

A ja dziś się zabrałam za generalne porzadki, segreguję ciuchy starszego, chowam w pudełka, bo później nie bedzie na tp czasu

reklama
Lilija zależy jakie się ma oczekiwania. Ja kupiłam taką żeby była dobra od pierwszych dni aż do końca noszenia. Bawełna tkanie skośno-krzyżowe. Tkanie jest ważne żeby jak najłatwiej się dociągało wiązanie. Najlepiej wiążą się używane chusty - taką też kupiłam. Ja mam Little Frog, ale na początek dziewczyny z grupy fb https://www.facebook.com/groups/chusty.polska/ polecają też Lenny Lamb, Almelle. To takie w ludzkiej cenie [emoji6] Proponuję poczytać na tej grupie. Wszystko wiem od dziewczyn z grupy. Sama jeszcze nie mam doświadczenia.

Zuzza Lenny Lamb słyszałam że są dobre, ale nowe są strasznie sztywne i długo trzeba je zmiękczać. Zapisałam się do tej grupy, ale czasami jak je czytam to wydaje mi się,że innym językim piszą :D

reklama
Blerka zapytaj jej czy drugiego takiego szalika nie ma ?

Dobra to ja juz nic nir pisze bo nie chce rodzic ostatnia haha.

Amor a ja jak pytala ze nie bede miala co z dziecmi zrobic to moge z nimu przyjechac.. ale ja pytalam o sytuacje ze m w trasie a ja sama z dzievmi..
Nie masz zadnej kolezanki ktorej moglabys podrzucic mala? Ja tez nie chce sama rodzic.

Anney i siup do domku ! Boooko!
Wow 62 cm ! Moje skrzqty mialy 50, 52

Lucalew jutro juz! Aaaa!

U nas dzueci moga odwiedzac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry