reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney!!! Gratulacje! Witaj na świecie uparciuchu![emoji6] Super, że Seba spisał się wzorowo! To bardzo ważne. Też bym chciała móc się tym pochwalić. Jak Twoja szyjka??
Werci gratuluję!![emoji4] Jednak potwierdziło się, że Anney blokowała kolejkę [emoji12] Było trochę nerwów, ale jestem pewna, że Mateusz Wam to wynagradza [emoji4] Najważniejsze, że już wszystko dobrze.
Nie sposób Was nadrobić po jednym dniu nieobecności więc jeśli komuś nie odpiszę to przepraszam [emoji4]
My w sobotę byliśmy na rynkach, ale nic nie złowiliśmy bo jakiś burak na mostku obok darł się przez telefon co 20 min jakby na bazarze był...
Wczoraj byliśmy na wyprzedaży garażowej i zrobiliśmy ok 150 zł więc zaraz kupię lampę do sypialni [emoji16] Choć i tak najważniejsze było pozbycie się gratów.
Wczoraj byliśmy też u teściów na obiedzie i poprosili mnie żebym wyrobiła się z porodem do 15.08 bo jadą na urlop [emoji23] Powiedziałam, że bardzo bym chciała, ale jak coś to zawsze mogę wrócić na jeden dzień poznać wnuka [emoji4] No i teściowa się uspokoiła, bo nie chciała jechać przez to A tak pojedzie [emoji12]
U nas mają być w tym tygodniu upały nawet do 40'C. Teraz jest 29'C ale na razie nie odczuwam bo mamy chłodno w domu.
Miłego dnia dziewczęta![emoji8]

reklama
Lilija nie wiem jak to działa przed porodem. Jak urodziłam Martę to m dostał 2 tygodnie L4 ze szpitala na mnie, ale koleżanka obok rodziła sn i dostali 1 tydzień. Chyba to nie jest ustawowo uregulowane tylko zależy od lekarza. Urlop ojcowski dopiero po porodzie.

Ja po wizycie. ;( wszystko ok, ale maluch jeszcze wysoko. Jakoś tak smutno mi sie zrobiło.. Pytałam położna czy w razie czego mogę zabrać moja mała do szpitala i powiedziała ze nie. Czyli rodzę sama... Samiutenka ;( chce mi sie wyć!!

Lunera zgłaszam się do konkursu![emoji12] Chłodnik powinien pomóc [emoji16]
Kruszka udanej sesji! [emoji4] Jak fotograf ogarnięty, ma pomysły i podpowiada jak pozować to powinna być miła przygoda. Ja się dobrze bawiłam. Czekam na fotki.
Lilija wg mnie wszystko się zgadza [emoji4]

Lunera zgłaszam się do konkursu![emoji12] Chłodnik powinien pomóc [emoji16] [emoji4]

Zuza a znasz jakiś sprawdzony przepis na chłodnik? Uwielbiam go ale nigdy sama nie robiłam. Chyba są dwa rodzaje, ja lubię na półsłodko.

Amor, a dlaczego sama? Faceta nie będzie przy tobie?
U mnie w szpitalu dzieci do wieku 14 lat mają zakaz wchodzenia na oddział.

Blerka, gdzieś już widziałam tą chustę dziś.... :P

Anney ooo jak szybko do domu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry