reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney gratuluję, witamy Lole ba świecie!

Werci Tobie również gratulacje! Sytuacja niezwykle stresowa, ale na szczęście zakończona happy endem ☺

Beata super.ze juz idziecie do domku ☺

Lunera ja nie mam pomysłu na przetrwanie upałów. Tyle tylko, że po Franka do klubiku pojadę autem, nie będziemy się męczyć. A dziś o 17 mam sesje w plenerze. Chce to już mieć za sobą. Lenia mam

A ja na pewno będę Was męczyła jeśli chodzi o karmienie

reklama
Beata to super wieści :) nie ma jak w domu :)

Pupui w tym roku nie ma co porównywać Angli i poniże 20stopni bo wyjątkowo upalny lipiec ok 40stopni i sierpień też się zanosi na upalny i nie do wytrzymania. Ja osobiście bym wolała teraz temp tak ok 20, chodź tyle że noce ostatnio są naprawdę zimne bo 6-7stopni i można spać :)

Ale mnie ładuje ostatnio ta Milenka, co zjem to mnie kopie, nie wiem czy jej smakuje czy wręcz przeciwnie, ale przynajmniej wiem że wszystko w porządku :)

Blerka - dawaj zdjęcie. Super Ci się udało! !! A swoją drogą, niezła ta pani miała wyobraźnię :eek:

Lidia - tylko tu taka pogoda to norma. W lecie 17-18 stopni to norma. W czerwcu jak u Akuku były może 2 tyg upałów 29 stopni ale odczuwalna inna jest bo wilgotność duża. Ja mieszkam 30 min autem od morza wiec dodatkowo. Czasem jak zawali mgła to zamiast 20 jest 11 :*

Ostatnia edycja:
A bardzo chętnie mogę zacząć już teraz;) zawsze będzie strach, ja samą czasem się śmieje do m, żeby zmienił zawód na ginekologa, tak bym miała chociaż jakąś kontrolę, a tak to dupa. U mnie mały od 3 dni jest taki mało aktywny, a dopiero dzisiaj jest duszno. Pewnie już przygotowuja się maluszki do porodu. Teraz jedyne o czym marzę, to skurcze, ale chyba jeszcze muszę poczekać.
borysiatko ją pewnie bym tak samo postapila stawała na głowie, żeby nie była głodna.
Love biedaczek, okłady i jeszcze raz okłady

Anney no w końcu. Gratulacje !

Werci o Bosheeee, jak dobrze,że lekarze byli na tyle kompetentni,że zadziałali bez zbędnej zwłoki. Jak sobie pomyślę,że mimo to jest pełno ignorantów to aż gęsia skórka wyskakuje na łapach... Gratuluje i ucałuj Matusia :*

Borysiątko, najważniejsze że sytuacja opanowana i znów cyc poszedł w ruch :)

Fiołeczka, Aneczka - szkoda, ale jeszcze trochę... jeszcze sporo nas zostało nieodpakowanych :*

Blerka hahahahahahha padłam z tą chustą :D:D:D:D:D

Anney Werci ogromne gratulacje. Ciesze sie ze wszystko poszlo dobrze i zdrowe maluszki sa juz po tej stronie.

Beata super ze w koncu do domku. A jak starsza corcia? Widziala juz siostrzyczke.

Moj synus skonczyl dopieri tydzien a ja mam wrazenie ze ciaza to juz tak odlegly temat. Tez tak macie?

Jest ktos dzis chetny na porod bo nie wiem za kogo kciuki trzymac;-)

Marand chętnych to tu nie brakuje hahaha :D.

Zauważyłyście,że najszybciej się rodzą dzieciaczki Tych, które najmniej o tym piszą? Takie cudowne niespodzianki nasze :))))))))))))

Anney, gratulacje. Werci, szczęście, że tak szybko zareagowali, gratuluję synka.

Ja niedługo jadę do szpitala na ktg, zgodnie z zaleceniami lekarza. Miałam rano jakiś skurcz, ale już nie mam. Zapytam przy okazji o ten aspargin. Dziwne by mi się to wydawało, gdyby miał zatrzymać poród, przecież wszyscy mówią, że jak już są skurcze porodowe, to ani nospa, ani magnez nie pomagają, ale upewnię się.

Nie chcę Was martwić, ale w Warszawie straszą, że w sobotę ma być 38 stopni, więc te 30 dzisiaj to i tak dobrze. Ja na szczęście pożyczyłam wiatrak od kolegi i tym się ratuję. Zresztą, do ok. 15 jest u nas ok, bo okna zachodnie, za to później robi się nieciekawie.

reklama
Jlnx własnie byłam pranie powiesić- no nie ma czym oddychać!!! Porażka! Nawet jakbyśmy chciały się poopalać na nóżkach to nie ma powietrza do nabrania :-o

Dziewczyny szybkie pytanko. Mż chce wziąść na mnie opiekę jak jeszcze jestem w ciąży. Lekarz wystawia mu L4 co nie? Przysługuje mu do 2 tygodni tak? 80% płatny. A urlop ojcowski przysługuje po narodzinach i jest 100% płatny tak?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry