reklama

Sierpniowe mamy 2015

Beatka,
To pewnie nadmanganian potasu, na wysuszenie krostek... Kciuki, zeby szybko zeszlo.
Na sutki polecam tez Purelan albo Lasinoh, mi dawal niesamowita ulge bo po kazdym karmieniu bylo podobnie, nowe ranki :-(

Aneczka, do szpitala na ktg mozesz w kazdej chwili podjechac, co nie znaczy, ze musisz tam zostac. Lekarz na IP ocenia czy jest potrzeba. A ty bedziesz spokojniejsza, bo posluchasz serca maluszka.

Lidia, to teraz twoja kolej? Czy Ewelinki? Czy Magdy? Moze ustalimy, to sie bedziemy mniej stresowac. Bo Lucynka jutro a Akuku w srode, tak?

Evelinkua, to sprawdzcie dobrze czy tam 4tego maluszka nie ma, jak w twoim snie :-)

A ja otwieram konkurs na pomysly jak przetrwac te upaly... Ktos cos?

reklama
Borysiątko - dobrze, że juz po kryzysie...

Dziewczyny.... od wczoraj bardzo drętwieje mi prawa noga. Cała. Trwa to chwile i odpuszcza, ale przez tą chwilę nie mam czucia w nodze i chwieję się. Ucisk? Leon może na to wpływać? Zaczynam trochę panikować... W dodatku Młody dziś zdecydowanie mniej aktywny.

Dzien dobry.

Anney, Werci GRATULACJE!!! Już Bezpieczne dzieciaczki po drugiej stronie są.

Edit:

Blerka, tak to Vinci Ci na nerw napiera, poleż na boku i poszturchaj go żeby pozycje zmienił. Ja też tak miałąm, że na lewą nogę stanąć nie mogłam.

Blerka mi też czasem Szymek uciska jakiś nerw i drętwieje mi też prawa noga. Dziwne uczucie :/ Co do aktywności to mój też jest dziś wyjątkowo cicho :( nie lubię tego bo zaczynam się potem martwić :/

Blerka może ... ale jak sam mój nick wskazuje jeszcze chwila i będę panikowała :P właśnie pieką mi się babeczki z jagodami więc spałaszuje ze dwie to może po dawce cukru się ożywi mały łobuz :)

reklama
A powiedzcie mi jak sie odpowiednio ulozycie to jestescie w stanie zibaczyc jak wasze dzieciaczki 'oddychaja'? Bo ja wlasnie leze i jest tak ulozona se brzuch mi non stop sie podnosi tak jakby oddychala :D strasznie dziwne wrazenie . Moja wczoraj mi dala popalic wiec dzis nie obraze sie za mniejsza aktywnosc :D
Panikara strach juz zawsze bedzie w nas siedzial chocby nie wiem co :p ja dluuuugi okres czasu spokojna bylam tylko po wizycie. Na drugi dzien zaraz mialam rozne schizy. Dobrze ze teraz troche odpuscilam bo dziewczyny by mnie chyba z forum wywalily haha :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry