Panikara ale chyba co innego jak Ty masz traume a co innego jak ktos chce cc tylko dla tego ze mysli ze bedzie latwiej szybciej.
Lidia czyli jest na zyczenie. Wystarczy isc do psychiatry.. powiedziec ze boi sie bolu. W uk mozna brac na zyczenie i dosc spora czesc kobiet decydujr sie na cc bez zadnych wskazan.. co roku mocno wzrasta ilosc cc w stosunku do sn.
Natka mnie tez wlasnie budza trzaskanace kosci! Biodra kregoslup ahh..masakryczne uczucie.
Lucalew czyli jeszcze nie dzis. Ah . Toco rodzimy razem ? Haha
A ja z pierwszym dzieckiem uwazam ze super wyjsc do domubjesli mama sie dobrze czuje. Ogolnie mozna zostac dwa trzy dni jezeli nie czuje sie na silach, boi sie czy obawia czegos.
Ja z emilem musialam byc dlyzej bo musieli mu 24 g mierzyc temperature vo godzine czy dwie nie pamietam juz. I obserwowali go ze wzgledu na to ze urodzil sie 24 g od odejscia wod.
Ja sie czulam spokojniej z Alexem w domu .. w szpitalu byl gwar .. co chwile jakies dziecko plakalo itd.
A do domu codziennie przyhodzila polozna przez tydzien i mialam telefon ze dzwonie i albo ktos przyjezdza albo ja jadę.. w szpitalu tez juz nikt tak vo vhwile nie zaglada wiec mysle ze to dobre rozwiazanie. Ale teraz modle sie by na porodowce byly luzy bym mogla zostac 3 dni
Evelinkua u Ciebie jest bardzo mocne wskazanie na cc wiec tu to ludzie moga sobie gadac.. chodzi mi o to ze nie ma co wybierac cc bez wskazan .. jezeli byly problemy w poprzednih ciazach to jest wskazanie.. jezeli ktos ma ciaze blizniacza , trojacza jest wskazanir.. choroby itd wskazanie.. a tak o bo sie boje bolu ? Nie.. to nie jest wskazanie. (Co innego jezeli ktos ma traume z pierwszego porodu)
Martuszka Anney miala wywoluwany wiec ja sie jeszcze moge pomeczyc.
Choc juz mi rano odeszlo troche czopa.. boli mnie wszystko okropnie i znowu skurcze mecza.
Mala sie obnizyla znowu
Dzis ide na ktg na 14 i bede pytac jak nisko wnkanale jest. Obym trafila na mila polozna
Nie sluchaj tych calych dobrych rad ! Mm jest duzo bardziej ciezko strawne niz twoje mleczko!
Cierpi bo ma niedojrzaly uklad trawienny. Kup w sklepie bio gaie albo cos na kolki. Ja kupilam kilka roznych na wszelki wypaden i bede probowac co zadziala.