Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jinx oj zaczyna sie[emoji3]
A na rowerze bedziesz jechac na ro ktg??[emoji12]
Werci wow to masz mleka duzo.
U mnie z cyckami juz sie ladnie wregulowalo. Co prawda bola jeszcze i o spaniu na brzuch moge jeszcze zapomniec ale juz nie mam twardych kamieni.
Magdus kciuki
Anney o matko! Co to bylo??? Jakbys miala za malo przezyc
Jlnx kciuki aby akcjs sie rozkrecila i to bylo dzis.
Lucalew dobrze ze dzis juz jest miejsce. Juz wkrotce utulisz swego maluszka.
Ewelinka Aneczka za was tez kciuki aby samo sie zaczelo i nie byko potrzebne wywolywanie
Anney wspolczuje przezyc pierwszy raz o czyms takim slysze. Moja siostra miala kilka razy zapalenie piersi ale nigdy takiej akcji. Oby sie juz nie powtorzylo
Magdus msm nadzieje ze tetno sie unormowalo i nie bedxie koniecznosci zostawania w szpitalu. Z drugiej strony moze to wasz dzien:-)
Co do pilki to nie slyszalam o jej zlych skutkach. W szkole rodzenia takich sie uzywa wiec chyba to nie potwierdzona teoria
U nas wszystko dobrze. Maly wcina tylko swist az boje sie zeby kryzyzu laktacyjnego nie miec. Tamte dni ladne przerwy mielismy miedzy karmieniami a dzis od rana tylko cyc. Mysle ze to przez ta pogode bo skwar niemilosierny. Tylko ze juz mi brodawki z bolu odpadaja
Jinx, Luca kciuki sa...
Ja wlasnie jestem do przyjecia. .. lezalam pod ktg godzine, mala sie w ogole nie ruszala i tetno dalej zawezone. Zatrzymuja mnie na obserwacje.... zobaczymy co dalej bedzie... nie wiem kiedy sie odezwe bo nie sism jak sie net moj tutaj zachowa. E ch jestem zla i boje sie o mloda i chce zeby juz bylo po wszystkim