reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney no własnie, bo z tego co wiem podskakiwanie pozwala "zniszczyć" szyjkę, bujanie na boki zwiększa skurcze - ich efektywność, a bujanie w przód i tył pozwalają małemu wejść w kanał. !
Mówiąc szczerze, teorii piłki zupełnie nie znam. Wiem tylko, co z moja miednica sie działo po rożnych ruchach.

Blerka was pozdrawia i dziekuje za kciuki!
Wychodzą prawdopodobnie w sobotę i odezwie sie! [emoji7][emoji7]

reklama
za kazdym razem jak sie nie rusza to sie zastanawiam czy wszystko ok, nie wierze lekarzom. skoro pierwsze dzecko mialam na cztery kilo to po co teraz czekac tyle, mala brata przerosnie i tylko jakies jeszcze komplikacje sie porobia

oj ewelinka współczuję, rozumiem Twoje nerwy, bo my jeszcze mamy czas do terminu a się denerwujemy a co dopiero Ty :* ale lekarze pewnie na dniach coś zadecydują, powodzenia !

Ewelinka ja dziś 3 dni ppo terminie i też się boję, u mnie kompletna cisza, ja nawet nie wiem co to skurcze bo chyba żadnego nie miałam.. ja muszę czekać cierpliwie do niedzieli i jezeli nic sie nie wydarZy to w pon do szpitala.. ehh.
Codziennie wieczorem mam nadzieję że to własnie tej nocy a rano budze sie i widze mój ogromny brzucholek:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry