reklama

Sierpniowe mamy 2015

To jeszcze troszkę, mam podobna sytuację, szyjka zamknięta i mały nie w kanale - pozostaje nam czekać :)

Wczoraj przeczytałam opinię,że piłka może odkleić łożysko i sie zastanawiam czy to prawda , bo fajnie sie skacze i szkoda by mi było z tego rezygnować. Zrobiłam też mały eksperyment co do pozycji skakania. Wcześniej siadałam na tył piłki ale byłam w pozycji bardziej klatką piersiową do przodu a tyłkiem w tył. Wczoraj też usiadłam na tył ale przesunęłam miednicę na przód , czułam w trakcie skoków jak mi brzuchol sie odbija hehe, ale wydaje mi się,że więcej śluzu wtedy leciało. chyba ta pozycja jest skuteczniejsza.

To odgięcie tez na mnie działało. Ja nie skakałam na niej w tej pozycji tylko bardziej felerne bijalam.
Nic nie wiem o odklejanie sie łożyska, ale gdyby tak było, to nie mieliby piłek w szpitalach.

reklama
anney moja przyjaciółka tak miała w 4 dobie po cc, wezwali pogotowie, ale sanitariusz zbadali ją, powiedzieli, że ok i że najgorsza po porodzie jest 4 doba i dlatego jej się tak stało. Dla mnie trochę dziwne tłumaczenie, bo pierwszy raz coś takiego słyszałam :/ no ale w każdym razie to był jednorazowy epizod.

Dziewczyny prosze o kciuki zeby mnie nie przyjeli na obserwacje bo tego boje sie najbardziej :( wyszly 3 skurczyki na 35, dla mnie zadne bo takie odczuwam zawsze w domu ale mala ma zawezone za bardzo tetno i bede miec o 10 jeszcze jedno ktg i wtedy doktor zadecyduje czy mnie przyjmuje i co dalej :( bubu jestem zla :(

Panikara. To ram olać, serio wygląd jako taki jest w tej chwili daleko na liście.
Chodzi mi bardziej od medycznej strony, podgraObe oczy. Spuchnięte nogi, pobolewającej serce
dobrze, ze dziś nas zobaczą.

Anney no własnie, bo z tego co wiem podskakiwanie pozwala "zniszczyć" szyjkę, bujanie na boki zwiększa skurcze - ich efektywność, a bujanie w przód i tył pozwalają małemu wejść w kanał. A ruchy okrężne?

Anney o masakra! Co to było :-o . Sprawdź to koniecznie!

Lunera , kciuki za wizytę. O której masz wizytę?

Werci, z karmieniem to widać każda ma na początku akcje ;)

Dziewczyny a macie bóle stawów? Dziś się obudziłam z bólem nadgarstków i palca wskazującego. Palec to boli jakbym go wybiła. Nie pamiętam żebym wariowała w nocy a tu taka kontuzja ...

Bólu stawów nie, ale od opuchlizny nie mogę czasami do końca zgiąć palców i często mi drętwieją dłonie

Nutria piłka wygodna, ale wierz mi - mozna nabyć się zakwasów od skakania :D. Dziś rodzi Jlnx ;)) - zasłużyła.

Magda , przecież chciałaś wcześniej urodzić co nie? Może w związku z tętnem coś zadziałają. Kciuki!!!!!!!!! Najważniejsze abyście obie były w bezpiecznych rękach!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry