Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam skurcze co jakoes 8 minut i trwaja ponad minute.. ale pewnie znowu nic z tego nie bedzie. Ja to chyba nie bede pptrafila bez skurczow zyc po porodzie haha.
Ja wykapana i wygolona. Jutro by mi akurat pasowało urodzic. hehe jeszcze mnie mama wkurzyła bo mowię do niej ze chce urodzic a ona mi na to ze za wcześnie!! Czuje jakbym jeszcze miała rok w tej ciazy chodzić.
Akuku chce byc Twoja para do rodzenia zrób coś bym tez zaczęła skurcze czuć!! Kurde naprawdę będę sie ze skurczów cieszyć!! Martwię sie tylko bo mnie nie czyści wcale... Żebym wypadku potem nie miała.
Amor mnie nie czyscilo przed poprzednimi porodami.. a tutaj od miesiaca mnie czysci potem przerwa ..znowu czysci hehe..
Zapraszam do pary jesli oczywiscie u mnie sie rozkreci.. puki co nadal co 8 minut sa. I nie narastaja w sile.. takze zaraz porobie przysiady haha!
Niech mala wyskoczy.
Amor bola schodza do podbrzusza i pachwin..ale nie jest to bol by gnac do szpitala. Takze zaraz ide sprobuje usnac. Niech ucichna (oby nie) lib obudza w nocy konkretne hehe.