reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku, Lilija no i jak tam? Rozkręca się coś? Trzymam mocno kciuki!

U mnie od dwóch dni jakaś dziwna wydzielina...po podtarciu się na papierze zostaje zupełnie przezroczysta i bezwonna wydzielina, która błyszczy się jak psu .... i przypomina trochę śluz ślimaka. Trochę to dziwne, bo przez cały czas miałam gęstą białawą wydzielinę albo czop a tu coś takiego? Miała któraś może i wie co to jest?

reklama
Lilija wszystkiego najlepszego ☺ spełnienia marzeń ☺

Ancikowa tez czułam rączkę. Wspaniałe. , aż się popłakałam. Julek jest ułożony posladkowo i czułam ja najpierw przez pępek. , a później normalnie przez skórę. Moja koleżanka tez poczuła to maleństwo.

Propo mojego M to nie chodzi o ciążę. On się bardzo cieszy i tak jak ja nie może uwierzyć, że się udało i maluszek niebawem będzie z nami. Pochłonęła Go praca, mnie ciąża, bo nie chciałam cc i bardzo to przeżywałam zostawiona sama sobie. M nie miał dla mnie czasu, jeśli akurat miał chwile to poświęcał ją Franiowi. Potem pracował dodatkowo w domu, jedli nie to odpoczywał przed tv, a ja szłam spać. I czego Ty chcesz kobieto ☺

Cześć dziewczyny.
W nocy 3 razy byłam w wc ale nic samo z siebie chyba nie leciało bo łóżku suche.
Każe mz kupić test w aptece na wody.
Akuku heh tak sobie zartujecie A kto wie, może jak akcja się rozwinie to na dojazd zabraknie czasu. Może warto to wziąść pod uwagę i wjazd jakiś sposób się przygotować.
Kruszka , dziękuję :-). Bardzo bym chciała dostać od losu prezent w postaci mojego małego stworka na zewnątrz, byśmy mogli razem osiemnastkę wyprawiac :-P.
Kruszka wierzę że jak twoje maleństwo się urodzi , twój mąż się zreflektuje i znajdzie się czas dla waszej trójki. Może warto z góry wyznaczyć weekend rodzinny albo coś w tym stylu

Oj Kruszka,
Wiem co mowisz. Latwo siebie zgubic w takim natloku obowiazkow a zmeczenie daje o sobie znac. U nas dodatkowo 'technologia' nie pomaga, bo zamiast rozmawiac ze soba kazde gapi sie w swoj ekran jak juz znajdzie chwile, zeby usiasc.
Trzymam kciuki, zebyscie znalezli swoj sposob.

Ja juz po ktg, dalej zapis 'wolniejszy' ale ponoc ok, czekam az sie lekarze zmienia i zobaczymy co powie na konsultacji...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry