Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Vinci skończył tydzień.
a to oznacza, że Matka od tygodnia prawie nie śpi...
a Ojciec został mistrzem "odbijania". Wiecie jak dumny może być 29 letni facet, któremu udaje się odbić Syna po każdym posiłku w przeciągu max 3 minut? a jakim wyniosłym wzrokiem parzy na mnie, gdy ja próbuję odbić od 15....
Panikara jak m chce a Ty masz siłę to dopuść. W końcu możecie użyć surowicy [emoji13]
Ja tak jak zuzagk boję się, że mały urośnie za duży jak tak długo siedzi w brzuchu dlatego postanowiłem umówić się na przyszły tydzień na usg prywatnie. Muszę wiedzieć czy mam dość wód i czy przepływy i łożysko ok.
Amor haha pewnie nerwy moga byc objawem zblizajacego porodu tak samo jan i spokoj.. energii duzo i jej brak tez zwiasyije porod! Ja coedziennie mam jakies objawy buhahah! Czyli nadal nic.
A codzien o tym mysle i juz mam wrazenie ze moja glowa blokuje!
Umówiłam się na prywatne usg na 18.08 żeby zajrzeć do małego czy ma dość wód i jak duży jest. To będzie tydzień przed terminem z OM to się uspokoję może.
Lilija sto lat, zdrówka, pomyślności i sprawnego rozpakowania! Zero smutków, samych radości
Akuku, myślisz że zielonkawy czop to nie jest jakiś zły znak? może wody też już zielone np to i czop zielonkawy? mi dwa razy taki zielonkawy odszedł i postanowiłam, że jak jeszcze raz taki zielonkawy będzie to jadę do lekarza, ale na szczęście każdy kolejny był żółtawy albo białawy
Zuzzi, bardzo dobrze uspokoisz się trochę! Sama bym się wybrała na takie usg gdyby tylko było do kogo, a tymczasem najlepszy dr to ten do którego chodzę i tylko do niego mam zaufanie :/