reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lilija - najlepszego! Sam - zrób Mamie prezent! :)

Vinci skończył tydzień.
a to oznacza, że Matka od tygodnia prawie nie śpi...:-D
a Ojciec został mistrzem "odbijania". Wiecie jak dumny może być 29 letni facet, któremu udaje się odbić Syna po każdym posiłku w przeciągu max 3 minut? a jakim wyniosłym wzrokiem parzy na mnie, gdy ja próbuję odbić od 15.... :-D

Miłego dnia!
i Laski, do roboty! Rodzić i to już!

Panikara,
A dlaczego nie chcesz urodzic przed 24?? Chyba nie doczytałam.

Ja jak mam już przenosić to mogę rodzic we wrześniu. Przynajmniej wtedy moich głupich teściów tu nie będzie. ;-)

Za objaw zbliżającego sie porodu można uznać ze robię sie niesamowicie wściekła??

Panikara jak m chce a Ty masz siłę to dopuść. W końcu możecie użyć surowicy [emoji13]
Ja tak jak zuzagk boję się, że mały urośnie za duży jak tak długo siedzi w brzuchu dlatego postanowiłem umówić się na przyszły tydzień na usg prywatnie. Muszę wiedzieć czy mam dość wód i czy przepływy i łożysko ok.

Amor haha pewnie ;) nerwy moga byc objawem zblizajacego porodu tak samo jan i spokoj.. energii duzo i jej brak tez zwiasyije porod! Ja coedziennie mam jakies objawy buhahah! Czyli nadal nic.

A codzien o tym mysle i juz mam wrazenie ze moja glowa blokuje!

reklama
Lilija sto lat, zdrówka, pomyślności i sprawnego rozpakowania! Zero smutków, samych radości :)

Akuku, myślisz że zielonkawy czop to nie jest jakiś zły znak? może wody też już zielone np to i czop zielonkawy? mi dwa razy taki zielonkawy odszedł i postanowiłam, że jak jeszcze raz taki zielonkawy będzie to jadę do lekarza, ale na szczęście każdy kolejny był żółtawy albo białawy :)

Zuzzi, bardzo dobrze uspokoisz się trochę! Sama bym się wybrała na takie usg gdyby tylko było do kogo, a tymczasem najlepszy dr to ten do którego chodzę i tylko do niego mam zaufanie :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry