reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
dzięki dziewczyny!!! :) Ula jest piękna cudowna, ssie jak smok i już przybiera zamiast tracić ;)

Akuku
, coś czuję, ze urodziłaś. jak Cię ciągle na bb nie ma. takie skurcze w wannie, to mam nadzieje było już to!

Lunera - finalnie w Zofii. Przyjechałam w sobotę wieczorem a na IP nikogo, tylko jedna para oczekująca na jakieś badanie. wiec luz. A szczegóły gdzie indziej ;)

Pupui - co do czucia główki... to jak byś poczuła główkę w szyjce, to znaczy, ze masz już ostre rozwarcie i zaczynasz rodzić. ... jakby Ci tak nisko zeszła, to już byś to czuła całą sobą... ale co tam czujesz, to nie mam pojecia...

No u mnie dziś termin z OM :-) szkoda tylko , że z USG jeszcze 2 tygodnie ehhhh Dzisiaj duchota straszna, zapowiadają u nas burze, to może trochę się ochłodzi.

Dziewczyny to która dzisiaj rodzi??:-)

Ancikowa , love, poszlam spac bo skurcze poszly w las.. a juz byly sielne pand minute i bolesne.. eh

Ancikowa ja rowniez mam taka wydzieline na przemian z zielonkawym czopem..

Kruszka mysle ze przechodzicie kryzys i wszystko wroci do normy.. ja z m tez mielismy okres ze skakalismy sibie do gardel i tez padlo duzo za duzo slow.. jednak wiem ze oboje tak nie czujemy.. w neewach mowi sie jednak duzo za duzo.
Trzymam kciuki by wszystko sie ladnie poukladalo. U nas zadzialala szczera rozmowa.. a juz chcialam sie lub jego wyprowadzic ! Ba nawet dzieci uslyszaly ze beda spotykac sie z rodzicami oddzielnie...

Lilija ja sie wlasnie boje ze sie zacznie konkretnie skoro tetaz juz mam silne skurcze.. nie wiem jak szyjka wyglada.. a ostatnio z 2 cm poszlo na pelne rozwarcie w jakies 15 minut.

Lunera to prawda..technologia oddala od siebie bardzo.. my jak jedziemy na wakacje to jest pieknie.. a w domu ? Ja w telefonie albo laptop.. m oglada swoje programy /filmy i tak o..

Lilija wszystkiego najlepszego w dniu urodzin !

Amor niestety nie ! U mnie chyba skurcze chodza spac !

Amor ja tez co jakis czas mam gesty zolty sluz.. infekcji brak.. obstwiam ze to czop.. bo on wcale nie musi byc zbity.

Nutria nie ma mnie bo spalam..sniadanie dzieciom itd. Nie martw sie jak urodze napisze chocby sms do pupui i anney ;) takze bedziecie wiedzialy.
W wannie byly dosc silne skurcze..jak wyszlam z wanny jeszcze silniejsze byly i juz naprawde sie cieszylam.. bo byly co 10 minut a pozniej co 7.. no i poszly spac..takie zmeczone hehe.

Amor wspolczuje ;(

Jezuuuuu dziewczyny ja naprawde bylam pewna ze do 10.08 bede juz po ! A mam wrazenie ze to nigdy nie nastapi!

Milego dnia .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry