pupui
Fanka BB :)
zuzagk - oj biedo. Ja też całkiem odzwyczaiłam się od mieszkania z kimś. Dla mnie nawet 2 tyg w pl to czasem za długo, bo "dobre rady wykańczają" Pamiętam jak byłam w PL z 6 miesięcznym jocha i jak jeszcze czasem pił mleko to wode miał w temp pokojowiej, o ja go tak nauczyłam, to nie im wydawało sie ze wiedza lepiej i mi dawali bardzo ciepłą...do czasu iedy ich nie zrypałąm pożadnie. Było jeszcze kilkainnych sytuacji alepo jakimś czasie z obrazą odpuścili. Plus komentarze że wydaje mi sie że 7 rozumów świata pozjadałam...
Moim zdaniem warto im konkretnie i dosadnie wytłumaczyć, że wiesz co i jak robisz. A ich rady nie mają sensu bo tylko pogarszają sytuacje. A jeśli chcą widzieć wnuka tylko na zdjeciach to niech robią tak dalej.
Lepiej zuzia załatw to teraz bo jak przyjdzie mały i Cie chwyci niebieski blues to nie bedzie za dobrze...
Moim zdaniem warto im konkretnie i dosadnie wytłumaczyć, że wiesz co i jak robisz. A ich rady nie mają sensu bo tylko pogarszają sytuacje. A jeśli chcą widzieć wnuka tylko na zdjeciach to niech robią tak dalej.
Lepiej zuzia załatw to teraz bo jak przyjdzie mały i Cie chwyci niebieski blues to nie bedzie za dobrze...
czyli przez 6 dni przytył ponad 300 gramów... :-)