Akuku ja też słyszałam, że co poród to macica boleśniej się kurczy. Moja ciocia która urodziła piątkę powiedziała, że przy ostatnim to poród mniej bolał niż późniejsze kurczenie macicy.
Suwina a wiesz, ze mnie też dziś naszły takie myśli ... Nagle się okazuje, że na każdym rogu jest Szymek, sąsiadka ma, babci przyjaciółka ma, w trudne sprawy był, a przyjaciółka ma zamiar mieć. Aż mi to imię troszkę zbrzydło, ale sama nie wiem na co zmienić.
Lunerka my dajemy drugie imię po dziadku, ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy którym

oboje nasi ojcowie nie żyją i tak chcemy ich uhonorować ale którego ? mamy do wybory Franka i Marka.
Cina i Magduś nie łamcie się !!! Każda z nas będzie miała gorsze momenty, ale minie. Jesteśmy tylko ludźmi a nie robotami i każdą łapie depresja. Piszcie tutaj dużo, żeby się wygadać a nie trzymać nerwy w środku !
Anciikowa baaardzo gratuluję !
Zuza mnie tak kłuła pochwa okropnie w pierwszej ciąży

pamiętam, że momentami to było okropne, ale lekarka stwierdzała że taka uroda :/
Ja wróciłam od m ze szpitala, ładnie go poczyścili kroplówkami i p/bólowymi więc poki co nie boli, ale wypisać go chcą dopiero najwcześniej w czwartek

jestem wściekła bo chcą znów robić rezonans i tomograf a mają wyniki ze stycznia tego roku. Nie chcemy żeby go tak naświetlali co chwilę, bo to do niczego dobrego nie prowadzi a przez ten czas raczej niewiele się zmieniło :/ Za to moja mama dziś była i mi pięknie wysprzątała mieszkanie

chyba się nie spodziewała, że je tak zapuściłam bo aż się zmęczyła biedna