reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Dziewczyny ja się nie odzywam, bo od wczoraj mam jakąś wściekliznę. Wszystko mnie wkur... Szelest kołdry jak zasypiam, to, że m się przytula, głos teściowej jak dzwoniła... Ech... Była u mnie wczoraj przyjaciółka i marzyłam żeby już poszła tak mnie denerwowała. Nic nie robiła, była jak zawsze, a działała i na nerwy masakrycznie. Tak więc sorry, że nie odpiszę wszystkim.
Za to mam sprawę. Chyba zrobiły mi się mikro rozstępy. Zerknijcie na fotkę. Pierwsza przedstawia napiętą skórę, druga trochę zbieram ręką. ImageUploadedByForum BabyBoom1440271292.642272.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1440271315.756197.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440271292.642272.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440271292.642272.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 90
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1440271315.756197.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440271315.756197.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 89
Ja mam też takie kłucia w pochwie ale to nic regularnego i lekarz powiedział ze ok :-D cokolwiek to miało znaczyć ale w moim przypadku nie zwiastowało to niczego.

ja poki co mam nieregularne bole jak na okres. bole w okolicy nerek, klucia w pochwie i brzuch mi twardnieje. a co z tego bedzie? dupa :D

Magdusia [emoji173]️ co wy z tymi złymi mamami!!

Jesteście kochanymi mamami!ja tez nieraz miałam ochotę moich wywiesić na linkę za oknem na sprzedaż [emoji16][emoji16] i wypalić paczkę papierosów.
No kaDa z nas przez to przechodzi.
Głowy do góry. Jesteście najlepsze!!'

reklama
zuzzi, ja też zła jak osa. Wkurza mnie dosłownie wszystko. A najbardziej A sieostra ktora po 100000 razy sie pyta kiedy bede rodzic i że chce ze mna na porodowke jechać , ja jej mowie, że na pewno nie, niech zapomni a ona dalej pier...niczy "a zobaczymy, zmienisz zdanie", a ja jej, że na pewni nie zmienie bo już wole jechać sama... Jezuuu.... ale mnie denerwuje!!!!!!!

Do góry