reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hmm nie pamiętam jak długo to trwało..

Ale siadać na dupie z tydzień nie mogłam, a później tylko na jednym posladku bo drugi ciągle bolał przez ten szew

Fioleczka mowia ze do 3 dni wysypka np. A brzuszek podejrzewam ze szybciej. Ale u nas nigdy takiej reakcji na lody nie bylo ;)

Karmiac emilka zjadlam truskawki i wysypalo go.. po ok tyg sprobowalam ponownie i nic mu nie wyszlo.. nastepnym razem znowu wyszlo cos a pozniej juz nic nie wychodzilo..
Je truskawki sam i nie ma alergii.
Obstawiam ze uczulilo go to czym te truskawki byly spryskane moze zle umylam.

Magdus - nic nie rób. Dziecko się tak rozwija i tak właśnie powinno robić teraz. Nóg sobie nie polamie. Ewentualnie możesz kłaść tak trochę na boku (raz jednym, raz drugim), ale tego kopania i pchania w podłoże nie blokuj niczym bo tak właśnie powinno być.

Kruszka - jem wszystko :-)

reklama
Magdus,
Love mi przypomniala, ja podkladalam zrolowany cienki recznik pod ramionka takie wyciagniete przed siebie. Ale to juz chyba troche wiekszy byl. Pomagalo mu trzymac wyzej glowe i zaciekawic sie zabawkami.

Kruszka,
U mnie lody spoko!
Przez ok 3 dni byly zielone kupy w zeszlym tyg ale nie wiem od czego. Moze od zytniego pieczywa? Bo to jedyna rzecz, jaka przestalam jesc...

Ostatnia edycja:
Do góry