reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Zuzagk jak będzie mógł ściągnąć to super, mnie to strasznie irytowalo 
loveboiled
Akuku dzwonili do mnie z tej sesji ale nie mogłam odebrać i zostawili wiadomość, musze do nich oddzwonic
loveboiled
Hmm nie pamiętam jak długo to trwało..
Ale siadać na dupie z tydzień nie mogłam, a później tylko na jednym posladku bo drugi ciągle bolał przez ten szew
Ale siadać na dupie z tydzień nie mogłam, a później tylko na jednym posladku bo drugi ciągle bolał przez ten szew
Akuku
Fioleczka mowia ze do 3 dni wysypka np. A brzuszek podejrzewam ze szybciej. Ale u nas nigdy takiej reakcji na lody nie bylo
Karmiac emilka zjadlam truskawki i wysypalo go.. po ok tyg sprobowalam ponownie i nic mu nie wyszlo.. nastepnym razem znowu wyszlo cos a pozniej juz nic nie wychodzilo..
Je truskawki sam i nie ma alergii.
Obstawiam ze uczulilo go to czym te truskawki byly spryskane moze zle umylam.
Karmiac emilka zjadlam truskawki i wysypalo go.. po ok tyg sprobowalam ponownie i nic mu nie wyszlo.. nastepnym razem znowu wyszlo cos a pozniej juz nic nie wychodzilo..
Je truskawki sam i nie ma alergii.
Obstawiam ze uczulilo go to czym te truskawki byly spryskane moze zle umylam.
Fiołeczka89
Ja normalnie przez te jej bóle brzuszka to boje się jeść cokolwiek...
G
gość 94049
Gość
Kruszka jedz wszystko na co masz ochotę ! Nie ma co stosowac diety w razie czego.
Dzięki Akuku, chyba spróbuję. Z Frankiem były mega problemy z brzuchem ale po mm. Wiem.ze to co innego, ale płacz ten sam
Ja musze mieć dietę lekkostrawna ze względu na cc.
Magdus - nic nie rób. Dziecko się tak rozwija i tak właśnie powinno robić teraz. Nóg sobie nie polamie. Ewentualnie możesz kłaść tak trochę na boku (raz jednym, raz drugim), ale tego kopania i pchania w podłoże nie blokuj niczym bo tak właśnie powinno być.
Kruszka - jem wszystko :-)
Kruszka - jem wszystko :-)
reklama
Magdus,
Love mi przypomniala, ja podkladalam zrolowany cienki recznik pod ramionka takie wyciagniete przed siebie. Ale to juz chyba troche wiekszy byl. Pomagalo mu trzymac wyzej glowe i zaciekawic sie zabawkami.
Kruszka,
U mnie lody spoko!
Przez ok 3 dni byly zielone kupy w zeszlym tyg ale nie wiem od czego. Moze od zytniego pieczywa? Bo to jedyna rzecz, jaka przestalam jesc...
Love mi przypomniala, ja podkladalam zrolowany cienki recznik pod ramionka takie wyciagniete przed siebie. Ale to juz chyba troche wiekszy byl. Pomagalo mu trzymac wyzej glowe i zaciekawic sie zabawkami.
Kruszka,
U mnie lody spoko!
Przez ok 3 dni byly zielone kupy w zeszlym tyg ale nie wiem od czego. Moze od zytniego pieczywa? Bo to jedyna rzecz, jaka przestalam jesc...
Ostatnia edycja: