• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Mam lekko podwyższone biale krwinki. Reszta wynikow ok. Mam brac antybiotyk. Jakby cos sie pogarszalo to mam dzeonic lub jechac do szpitala.
Prawdopodobnie te skrzepy spowodowaly jakies zakazenie i antybiotyk pomoze.
A te objawy to pewnie wssystko naraz po ciazy/porodzie/jelitowce.. malo snu itd.

Kamien z serca bo mialam stracha wielkiego!

reklama
Akuku dobre wieści dobrze ze to tylko to. Odpoczywaj w miarę możliwości jak najwięcej żebyś szybko doszła do siebie :-)

U nas cisza dzidziuś jakby nie wiedział ze ma wychodzić, rozwarcia nie ma, skurczy tez nie ma. Jak to powiedziała pani doktor nie ma warunków do.rodzenia, teraz analizują pierwsze usg żeby sprawdzić czy termin się pokrywa z tym z ostatniej miesiączki. Dzisiaj mija tydzień po terminie :-(.

reklama
Ala , suwina ale was te dzieciaczki wymecza ! Spnie kazdy dzien teraz trwa tydzien co ?

Dziewczyny ja nsprawde wczoraj bylam przerazona.. bo mam takie objawy jakich nigdy nie miałam.. ja ogolnie z tych malo chorujacych jestem woec to co sie zr mna teraz dzieje jest mi obce.

Mysle ze ta krew sie zbierala gdzies i zrobily sie skrzepy i to doporowadzilo do zakazenia.. nldodatkowo przemeczony organizm na maxa.
Ciesze sie ze to tylko tyle i ze zaraz bede jak nowa.

Ja wczoraj mysli mialam okropne ze nie zasluguje na moje dzieci i ze zbyt dlugo bylo pieknie ahh..
Dobrze ze poszlam do lekarza będzie w sumie bez antybiotyku nie wiadomo jwk by sie to skonczylo.. zqkazenie mgloby ojsc dalej .. ah
Nie wazne. Mam leki i bedzie dobrze.
Teraz m ma weekend wolny i sam mowi ze jak bedzie trzeba to wezmie tydzien wolnego i mi pomoze. Zly nw moja mayke bluznil wczoraj bo mowi ze widzi od porodu juz ze mna cos nie tak a ona wczoraj sie ruszyla widzwc ze ja nie mam sil kompletnie.. i przerazila sie tym zwkazeniem organizmu.. teraz jak juz wie ze mam antybityk to pewnie wroci do normalnosci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry