reklama

Sierpniowe mamy 2015

Alicja dzis oo 3 zaczla sie prezyc.. kupki nie zrobioa ape polozylam ja na przuchu i spala prawie 4 godziny.. u nas to duuuzo bo ona i co godzine sie budzila.. takze bede ja odkladac na brzuszek skoro jej pomaga.

Milego dnia i dziekuje za wsparcie kochane ;)

reklama
Akuku cale szczescie ze to nic groznego. Zdrowka duzo zycze

Ala Suwina jezcze chwila. Dzielne jestescie w tym czekaniu. Radosc z narodzin bedzie jeszcze wieksza. Kciuki za was

Akuku,
jak cudownie, ze to nic poważniejszego! Wiem, ze trudno jest odpoczywać przy takiej gromadce... Ale postaraj sie znaleść chwile dla siebie. Mam nadzieje, ze mama sie w końcu obudzi i zajmie sie domem.

u nas wieczory najgorsze. Noce ok. Mały budzi sie co 3-4 godziny i ma tylko czasami godzinna przerwę w nocy. W dzień ładnie spi. Natomiast wieczór... Boże ta ich kapiel mnie przeraża.

Ile płaczą wasze maluchy? Moj tak z pół godziny na dobę łącznie... Ale strasznie głośno płacze... Az sie zanosi.. I to mnie paralizuje... ;( płacze przy przebieraniu i po wyjściu z wanny.

reklama
Moj duzo placze ale czesto jest to takie bardziej marudzenie. Ale generalnie to placzek z niego i tyle.

Amor u nas pora kapieli to tez troche chaos. Ja nie kapie baka codziennie ale Maje tak. Wiec czesto w porze kapieli jesli mlody nie spi to wkladam go w nosidlo i mam wolne rece zeby sie corka zajac. Ona zazwyczaj bierze szybki prysznic i nie musze z nia wchodzi[emoji3] pozniej tylko musze ja wytrzec i nakremowac. Jakos sa sie to zrobic z majac mlodego w nosidle. Bez nosidla nie dalabym czasem rady.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry