reklama

Sierpniowe mamy 2015

Amor Aleks też płacze głównie przy przewijaniu i po / w trakcie kąpieli. Jak się budzi w nocy to zaczyna pojękiwać i stękać a ja od razu przychodzę. Myślę, że to normalne, a wręcz rzadkie, że tylko tyle płaczą nasze maluszki [emoji4]

Aleks dziś trochę w lepszym nastroju, bo ostatnie dni nie chciał w dzień spać, ciągle pojękiwał i doszliśmy do wniosku, że męczą go gazy. Puszczał sporo, ale chyba i tak bolało. Dziś jest o niebo lepiej, ale nie wiemy czy to przez lekarstwo, które dostał ok 10 rano czy dzięki szumiącemu misiowi, którego dostał od siostry m. Tak czy inaczej łatwiej przetrwać dzień [emoji16]
Dziś była moja mama u wnuka, a wieczorem przychodzą koleżanki z pracy [emoji4] Będzie mi raźniej z nimi bo m robi dziś pępkowe. Ciekawe czy dam radę tyle godzin bez niego [emoji12]

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny w poniedziałek na 9 mam być w szpitalu, już dzisiaj chcieli mnie zostawić , ale do poniedziałku by nic nie robili ,to bez sensu. W poniedziałek będzie 11 dzień po.. Ogólnie ktg, usg wszystko ok. Także dziecko ma ostatnie 2 dni na naturalną akcję porodową :-)

Ala, Suwina, kciukaski!!!
Zuzzi, co mu dajesz?
U nas dzis pierwsza proba spania na brzuszku, po 2 h snu musialam budzic na karmienie :-)
Oby noc była lepsza niż dziś.

Już sie nie mogę doczekać wizyty w poniedziałek. Szkoda tylko, ze sie pogoda popsuje...

Kąpiele są ok, na wszelki wypadek mam smoczek na czas smarowania i ubierania, bo schodzi nam w sumie z pół godziny na calosc... I czasem daje a czasem nie ma potrzeby

U nas tez dzis dzien ok choc noc juz niekoniecznie. Wlasciwie to zauwazylismy ze bąbel śpi wszędzie świetnie tylko nie w łózeczku. Wózek, fotelik, nasze łóżko są super. Dziś moja mama miała chrzest bojowy bo została z nim dwie h sama a my pojechaliśmy kupić Marcie buty. Egzamin zdała celująco ;-)

No a myśmy zaliczyli pierwsza wrzeszcząca kąpiel :-)
Pewnie dlatego, ze przed jedzeniem.
Ale sprawdza sie stara zasada - głośno nie chwalić! Więcej nie będę :-)

U mnie mama jutro sie chrzci :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry