reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Anney ja dzis robilam warzywna (marchew, ziemniaki, pora, fasolka szparagowa zielona, kalafior, brokuly, zielony groszek, lisc laurowy, pieprz w kulkach i sypki, ziele ang, sol i suszone liscie lubczyku a dodalam maselka(znowu nie chcialam miesnego obiadu i zabielilam smietanka)
Bardzo dobra wyszla i zostalo mi troche na wieczor hyhyhy ;)

Anney Ty kolacje jak obiad robisz ;) a te grzanki to jak ?
Ojj lubie takie jedzonko ;)

Tak akuku, bo jozio moj zjada potężne ilości jedzenia i po zwykłej kolacji jest głodny.

Beatka, mam mac'a i nie mam wirusa. Nie wiem co to

Ostatnia edycja:
A grzanki to pieczywo kroje na ok cm kawałki, miażdże 4-5zabkow czosnku i mieszam z masłem. Smaruje chebek, podpiekam trochę i nakładam mozzarellę i parmezan. Oskubana na grzanki ze dwie gałązki świeżego oregano albo majeranku i do pieca spowrotem.
Ja jem bez ketchupu, ale gościa lubią z.

reklama
Do góry