reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Laski ile produkujecie!
Szacun za nocne rozmowy! ja padam jak pluto...

Byłam dziś na zakupach i widziałam tylko kobiety w ciąży i kobiety z małymi dziećmi! i ich wózki! jedni mieli ten, na który poluje więc ich zagadałam :D czad... wszędzie ciężarówki i matki :p

Co do jedzenia to ja słono, ostro i lody :p staram się też zdrowo i żeby urozmaicone było.
Przez Was, Bączki, muszę zupę jakąś ugotować! mój małż robi cudowną cebulową... oooo... albo krem z pieczonych pomidorów...

reklama
Hejka. Nareszcie zbliża się wieczór... Synuś bawi się w wojsko, męzulek robi deser a ja odpoczywam. Pogoda jest fatalna, wiatr coraz silniejszy, deszcz pada- kiedy wreszcie zaświeci słońce...

Pupui to dużo ci sypia.. Ja muszę mu dac spać w ciągu dnia bo inaczej padnie na drzemke wieczorem a potem spać nie chce na noc.. Staram się go dawać do spania koło 14.. Ale dzisiaj padł po 15 jakoś..

Liveboiled u nas tez spaghetti pycha uwielbiam wszelakie makarony. Moja jak mi nie chciala isc spac o normalnej porze tj no max 21 to jej ograniczalam spanie w dzień a latem juz wogole nie chodzila spać za dnia i tak juz zostało. I na szczęście bo mam choć chwilę dla siebie

Ja mialam wczoraj spaghetti :-)
Loveboiled, ale lalam z tych gwiazdek buahahahaha :-D

Blerka ja tez na ostro i slono , no i jeszcze na kwasno. Ale najlepsze jest to, ze ja przed ciaza nie lubilam zbyt kwasnego, no i ostrego. Malo tolerancyjna na ostre bylam, a ostatnio robilam chili con carne i dosypywalam i dosypywalam tej przyprawy i jakies takie bez smaku mi sie wydawalo :-)
Ktora mi smaka zrobila na pieczarkowa?!?!?! Po weekendzie u mnie bedzie pieczarkowa !!!! :-)

Ktoras przyjmie moze mojego lenia w dupie? Chetnie oddam, bo to sie zaczyna robic chore :-)

reklama
Magdus z ta pieczarkowa to przyznam sie ze ja ;) ja tez mam lenia i sama oddam za darmo ! Bo dojdzie do tego ze dzieci beda widywac rodzicow osobno, a raczen tego nie chcemy wie statam sie starac ; )

Ja dzis robie tort na jutro i zostalo nam sie biszkoptu i kremu i zjedlismy pyszny krem truskawkowy mniami ;)

Jeszcze mam troche do roboty moze do 1 sie wyrobie ;? Zobaczymy ;) zmykam.

Anney bo to bede robic mniam ;) ojj lubisz gotowac co ?

Fioleczka co to znaczy frytki pukane hehe ?

Do góry