reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lunera - robiłam, jutro wrzucę... :) dobrze, że pamietasz :P bo ja prawie zapomniałam,
Ancikowa - dobrze, że udane zakupy! Ja na nosidło poluje.... Może gdzieś ustrzele używane... Tylko się zastanawiam na ile wystarczy bo skoro to elastyk to dużych ciężarów nie uniesie, a Młody już ponad 5,500...

Teraz po karmieniach nie ulewał więc moze to bylo jednorazowe...
Już wszystkie ubrania nosimy na 68..

Sann - ja oglądam... chociaż nie powinnam bo cały program płacze.

reklama
Linera mial wybor waniliowy lub cytrynowy hehe. Ale posmakowal i mu smakuje :) zreszta tu nie o smak tortu chodzi a o to jaki bedzie efekt koncowy.. podejrzewam ze i tak zuca sie na chipsy soki i slodkosci.. u nas chipsow sie jie jada albo b. Rzadko ... sokow nie kupuje.. pijemy wode.. a slodkosci dostaja..ale staram sie kontrolowac by malo tego jedli..

Lunera skrzydel nie za bardzo bo noc byla fatalna i bardzo zmeczona bylam caly dzien. Ale fajnie jak ktos inny Hugo ponosi czy z Maja sie pobawi.

Brodawka juz mniej boli. Nakladka sie nie sprawdzila bo bak nie chcial tego brac do ust. Wczoraj wieczorem na spiocha wzial i w nocy tez ale w dzien nie chcial. Wiec daje mu bez. Pilnuje zeby ladnie sie przystawil i prawie nie boli.

Hugo znowu zasnal sam w lozeczku[emoji3][emoji3][emoji3] pomalu osiagam swoj cel.
Jednak placz i zawodzenie od ok godz 20 dalej sie utrzymuje. Ale kapiel juz nam niestraszna[emoji3]

Cinamona gratuluję postępów [emoji4] U nas wczoraj też kąpiel już bez roku. Tylko jak go wyjmujemy to płacze bo zimno.
Młody właśnie je po spaniu 3 h. Cały dzień nie chciał spać więc liczę na to, że będzie ładnie spał w nocy. Jak po takiej 3 godzinnej przerwie wyjmuję pierś to aż mi tryska. Wcześniej tak nie miałam.

U nas kąpiele są super mały cieszy się bardzo a że spaniem w dzień różnie bywa tak jak np dzisiaj ze non stop na cycku że nie dało rady wyjść na spacer a wczoraj np byliśmy i w Tesco i na długim spacerze więc jest różnie. Na szczescie w nocy ładnie śpi po 4h lub więcej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry