reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Przeczytałam Was i już nic nie wiem co miałam odpisać, ehh przepraszam jeśli kogoś znów pominę.

Akuku ja to Cię podziwiam i nie wiem jak Ty dajesz radę, a że z m sprzeczka to się wcale nie dziwię, ja też mojemu nawtykałam, że nic nie robi, a mamy tylko 1 dziecko. Na pewno należy Ci się odpoczynek.

Cina zdrówka dla Hugito

Nasza maruda też rano niespokojnie śpi. Najlepiej jej jak ją wezmę do siebie.

Wieczorne karmienie też często z odpychaniem, marudzeniem i przysypianiem w trakcie, a po odstawieniu ryk.

Mam do Was pytanie: mamy dosyć chłodno w mieszkaniu i nie bardzo wiem w co ubierać małą na noc, dla mnie jest najwygodniej w bawełniany pajac, bo szybko, jej się nie podwija i łatwo nocy przewinąć, ale boję się że jej zimno. Jakieś sugestie?

Ruda u nas jak jest chłodniej to zakładam body na krótki rękaw lub bez rękawów o na to pajac.

Akuku łatwo się przyznajesz, że to Twoja wina ☺ Ja też bywam czepliwa, serio ☺
Ja dziś zasypialam w trakcie karmienia Julka a Franek bawił się na podłodze. Ale meczarnia. ..

Mam książkę Karpa "najszczesliwsze niemowlę q okolicy" przeczytałam czesc na razie.

Cina dobrze,że już lepiej. A wychodzicie na spacery? Bo ja zapomniałam spytać.

No więc po wizycie z Joziem: osluchowo czysty, trochę latarki w nosku, i ponoć czerwone gardło tyle ze Julo nie bardo dal zobaczyć. Dr przepisala: cebion, inhalacje z soli nebu dose i zwykła sól do noska odciagac frida. I to co mi nie pasuje to nystatacyna, po co to? Nie wykupilam.

Dzięki za odpowiedzi.
W dzień mamy max 22, a w nocy nie wiem, ale pewnie poniżej 19. Muszę zwrócić uwagę czy ma zimny kark jak sama śpi, bo policzki, uszki i nosek chłodne ma.

Akuku mi się wydaje że to już nawet nie o tą pomoc fizyczną chodzi tylko o zrozumienie. Żeby docenił to ile robisz i jak Ci ciężko, zwyczajnie dostrzegł ile robisz dla rodziny. Ale ktoś tu gdzieś pisał że Ty silna i samodzielna babka jesteś i się wszyscy przyzwyczaili że zawsze sobie dajesz radę a zapominają że też masz gorsze chwile :-(
Szymek śpi w śpiochach ale mamy dość ciepło w domu (na noc palimy w piecu).
Kruszka nystatyna tylko z pleśniawkami mi się kojarzy.

reklama
ruda - u nas okolo 20 st i maly spi albo w body z kr rekawkiem i pajacu, albo bady z dł rekawkiem i na to spiochy, przykrywam go bawełnianym kocykiem

kruszka - nyststyna to n grzyby ogolnie, czyli np na plesniawki a takze na zapalenie jamy ustnej, moze ma cala buzke czerwona w srodku nie tylko gardlo

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry