reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Zuzagk ja tak jak ty nie ubieram cieplo ;)

Moja Ala jest ubierana tak bodr z dl rajstopki sukienka i przykryta kocykiem. Jak chlodniej to kurteczka lub ciepslejsza bluza i na to kocyk/spiworek od fotelika.
Czasem buviki dla ozdoby.
Czapeczke ubralam raz jak byla w chuscie i strasznie wialo a nie chciala glowy trzymac w chuscie tylko odkryta ;)

Lunera - masz super podejście...:) tak chciałabym współpracować z Leonem... Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz cierpliwość:) już nie wspomnę, że ja marzę o trzech synach...także jesteś dla mnie wzorem rodziny! :P
Zuzzi - Aleks świetnie się prezentuje! :)
Akuku - powinnaś zawodowo wspierać matki kp. Serio... Masz mega doświadczenie i dużą wiedzę..
Sann - ja też mam problem... nie chce Go przegrzać... ale u nas zimno bardzo

Lilija odnośnie tego laktatora Lovi to dokładnie jak piszesz bynajmniej u siebie to zauważyłam że jak włączę ten pierwszy tryb właśnie ten co stymuluje sutka to wtedy więcej mleka ściągam. Uważam że to jest rewelacyjna opcja no i ta siła ssania która można ustawić pod siebie to też super pomysł.

Co to za model?

Zuzagk haha ;) ja na szczescie nic od nikogo bie slucham ;) bluze miala 2 razy ;) jak bylo chlodno z rana.
Buciki dopiero tez dwa razy na chwile bo jeszcze jej spadaja.. musi dorosnac. Ale zamiast bucikow zakladam ladnr skarpetki w sumie bardziej dla tego ze jak za duze rajstopki to nie ladnie wygladaja na stopach haha.

Lunera masz racje z ta cierpliwoscia ;) czasem mi ciezko byc cierpliwa do starszakow jak mowie co po praz tysieczny!
A emilowi to tak jak mowisz tlumaczenie i cierpkiwosc daja rade ;) jeszcze nie musialam stosowac zadnych"kar" bo daje rade z samym tlumaczeniem i proszeniem. Juz mial etap przedwzesnego buntu dwulatka ale dalismy rade. Ciekawe jak bedzie dalej.

Wyslesz mi na priv tytuly ksiazek jakie czytalas ? Masz mozr jakies ebooki ?
Musze sie doksztalcic.. i moze juz zaczac czytac o dojrzewajacych dzieciach.
Masz jakies problemy ze starszakami ? Jak u nich ze sprzataniem ? I czy musisz prosic o wszystko trylion razy ? Ja czasem mam wrazenie ze musze ich bardziej pilnowac niz emilka. Choc wiadomo nie o wszystko chodzi ;)

Blerka dziekuje. Man zamiar tu w uk isc na kurs i doradzac telefonicznie online..
Moze zaloze swoja wlasna strone z poradami online.. moze nawet przez skype.

Chcialabym moc pomagac tym ktorzy tego chca ;)

Musze przyznac ze chyba za bardzo sie w to wkrecilam przez co czasem nie potrafie zrozumiec innego wyboru.. nie ze nie chce a nie potrafie.. ale uswiadomilyscie mnie w tym ze sa rozni ludzie i kazdy uwaza co innego za sluszne a przeciez nie moge wymagac od innych by mysleli jak ja ;)
Takze fajnie ze moge sie rowniez tego nauczyc.

Ja sie tylko boje ze bede to wszystko za bardzo przezywac bo ja ogolnir taka jestem ze bardzo sie wszystkim przejmuje i potem mysle itd.

Ja to jestem strasznym zmarzluchem więc pewnie dlatego za mocno ją ubieram ale nie zawsze.
Przeważnie ma ubrane body z długim rękawem skarpetki legginsy i kombinezon cienki a na głowę czapa.
Do tego mamy kocyk jakby było za zimno.

A teraz może ktoś nam pomoże rozwiązać problem wieczornego zasypiania Leny.
Zaczyna się już ok 20 i czasem trwa do 23 straszny płacz nie chce czasem piersi tylko krzyczy gdy już się trochę uspokoi dostanie jedna i druga pierś na raty... I dalej to samo.
Wkoncu podaje jej mm wypije ale gdy tylko zaśnie zaraz się wybudza i ryk hmm.
Jak myślicie co jej może być dodam że to już trwa od kilku dni skończyła 3 miesiace minus 6 tygodni.
Ja już czasem nie daje rady ;(

akuku zostalo mi tylko pomeczyc do konca pazdizernika bo wykanczamy swoje mieszkanie wiec nikt nie bedzie nosa w nieswoje sprawy wtykal :D ale jak dobrze, ze znalazlam bratnia dusze w tej kwestii! myslalam, ze tylko ja taka "nieodpowiedzialna" :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry