Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sann, jak wczoraj byliśmy na spacerze to był ubrany w pajacyka, na to ciepłe spodnie dresowe, kożuszkową kurtkę i buciki. Na to ciepły kocyk i drugi w rezerwie. Oczywiście czapka i chustka na szyję.
Kruszka my też już dziś mamy mleczko na wyjście dzisiaj 130 ml przez niecałe 30 minut. Ciesze się bardzo bo jest coraz lepiej a mały dalej ciągnie z piersi i widzę że ma co pić :-)
Zuza, jak zachoruje to sama sie zgłosisz. A jak nie to znaczy ze ok :-)
Zuzzi, ślicznie :-)
Ja wkładam raczej to co sobie plus kocyk. Czyli ubranie po domu, na to cienki kombinezon, chustke i czapeczkę letnia. Przykrywam kocem jak spi. A ja mam zawsze 2 bluzki i kurtkę juz ciepła i szalik i rękawiczki. Jak wczoraj tak wiało to kaptur i nie było mi przesadnie ciepło :-)
Lilija odnośnie tego laktatora Lovi to dokładnie jak piszesz bynajmniej u siebie to zauważyłam że jak włączę ten pierwszy tryb właśnie ten co stymuluje sutka to wtedy więcej mleka ściągam. Uważam że to jest rewelacyjna opcja no i ta siła ssania która można ustawić pod siebie to też super pomysł.