Anney przepis na ciasto poprosze. A oni nie moga maki ?
Tak moi tez jedza owocow duzo i ile chca choc Alexowi misze ogranoczac jablka bo ma po nich rozwolnienie..ale on moglby zjesc kilka jablek hahaha

ja sie zgadzam na max dwa.. ale innyh owocow ile chce.
Lucere super ze juz na miejscu.
Ancikowa super rosnie

trzymam kciuki za was
Lilija ja mialam blisko stycznosc w domu dziecka jak i placowki opiekunczo wychowawczej i masz racje dzieciaki ciesza sie na wyjscie na przepustke ale wiele wiele z nich ttlko dla tego ze spotkaja kumpli z dzielnicy. Nie wiem o jakim wieku piszesz..
Ale ogolnie dzievi kochaja bez granicznie.. byly dwie dziewcztnki ktore z zankedbania wszy naeet w nosie mialy ! Wychudzone zaglodzone brudne.. a plakaly za kazdym razem gdy rodzice wychodzili..
Hm ciezki temat dla mnie
Kruszka ja dzis dzien swira mialam wiec cie rozumeim..
Ale dwa dni bez kupy steka... wiecxotem to plakala mocno jak nigdy ..obstawiam kolke bo teraz juz spi ..a gdyby byla kupka to dalej by jeczala..
Starszakow na zakecia wozilam.. i jedne dla emila tez zaliczylismy ..
Ja dopiero zjadlam dzis o 19.30... a tak to inke pilam caly dxien...
Zuzzi zmienia sie to u dzieci.. ala ostatnio budzila sie co chwile a od kilku dni jest lepiej ..wczoraj nocna drzemka trwala 6 godz.
Ala w dzien spi dosc ladnie na szczescie dopiero ok16 marudzeniebsie zaczyna do wieczora..
Amor tak jest w trakcie skokh..ile maly ma tygodni ?
Panikara buhaha

ja pamietam moja sympatie z przedszkola..adrian..blondyn. biegalismy razem za reke wolaja ole ole ole ole nie damy sie nie damy sie..
Panikara wlasnie poniedzialek haha.. ciekawe kiedy ja zaczne ? Latwiej by bylo plastyke zrobic hahahha.
Lucalew jak tam ? Byla laktacyjna pani?
Lunera Viki lubi a Alex jest typem ktory nir lubi nowosci od zawsze..nowych twarzy.. on lubi poczytac ksiazki.. pobawic sie lego itd..
I tak sie otworxyl juz dzieki vicyorowi. Kiedys nir ubral stroju zadnego.. nie poszedl na zamek do skakania itd..
Dobra ja zmykam spac bonjutro znowu maraton...
Rano zajecia na
10.30do 11.30 - racket sport - Alex i Viki
13.30-14.15 zabawy -emil
14.15-15.00 zabawy - alex i viki
15.15-17.15 bieganie w kuli po wodzie -alex i viki
Takze tego .. chusta idzie w ruch i caly dzien poza domem..
No i moze bede miec sily zeby sie zabisac na silke bo ja w domu to chyba dlugo nie zaczne cwiczyc bo zawsze jest cos do zrobienia.. a moge chodzic na klasy rozne.. na basen..silownie saune.

Tylko ja wieczorem to na pysk padam...